Σάββατο 2 Απριλίου 2016

'’Δεν καταργούμε τις παρελάσεις'' απαντούν κύκλοι του υπ. Παιδείας σε σχετικό δημοσιεύμα.



'’Δεν καταργούμε τις παρελάσεις'' απαντούν κύκλοι του υπ. Παιδείας σε σχετικό δημοσιεύμα.
Σε απάντηση του χτεσινού που έβαλα, και που φαινόταν εξαρχής υπερβολικό.
Οφείλω να το πιστέψω.
    Διαψεύδουν τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ν. Φίλη να καταργεί τις μαθητικές παρελάσεις από τον ερχόμενο Οκτώβριο κύκλοι του υπουργείου παιδείας
    Στελέχη του υπουργείου απάντησαν με τη φράση «δεν ισχύει το δημοσίευμα», σε σχετική ερώτηση τις ιστοσελίδας  dikaiologitika.gr για όσα έγραψε ο «Βηματοδότης» και τα οποία έκαναν λόγο για ειλημμένη απόφαση του υπουργού Νίκου Φίλη να καταργηθούν από τον Οκτώβριο οι μαθητικές παρελάσεις. Εκτός από την άμεση κατάργηση των παρελάσεων, ο «Βηματοδότης» έγραψε, επίσης, ότι «ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να επιμένει στην προαιρετική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών».
    Ολόκληρο το σχετικό σχόλιο του «Βηματοδότη» έχει ως εξής: «Καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις από τον Οκτώβριο.    Την απόφαση αυτή πήρε ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης θεωρώντας τις μαθητικές παρελάσεις αναχρονιστικές και κατάλοιπο του μεταξικού καθεστώτος. Έτσι στις 28 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχουν μαθητικές παρελάσεις παρά μόνο σε τοπικό επίπεδο. Επίσης ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να επιμένει στην προαιρετική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου