Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Θάνος Βερέμης: Αιώνιος φοιτητής ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε δέκα χρόνια να πάρει το πτυχίο.



Θάνος Βερέμης: Αιώνιος φοιτητής ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε δέκα χρόνια να πάρει το πτυχίο.
    Πισωγύρισμα χαρακτηρίζει, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θάνος Βερέμης, τις αλλαγές που φέρει το πολυνομοσχέδιο το οποίο κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας κ. Αριστείδης Μπαλτάς υποστηρίζοντας ότι θα επαναφέρουν το καθεστώς της αλληλοεξάρτησης καθηγητών και πολιτικών παρατάξεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ καταφέρεται κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως σπάνια πατούσε στις αίθουσες διδασκαλίας.
    Ο κ. Βερέμης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό focus fm 103,6 είπε πως «είναι έγκλημα αυτές οι αλλαγές του υπουργού Παιδείας, αν και ο ίδιος υπήρξε εξαιρετικός μαθητής» τόνισε.
    Για τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως υπάρχουν πολλά στελέχη τα οποία πρωτοστατούσαν σε καταλήψεις και αγώνες, έχοντας κλίση, όπως τόνισε, στην παραβατικότητα.
    «Πολλοί από αυτούς έδιναν άλλοθι σε ανάλογες περιπτώσεις παραβατών» είπε ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, αν και τον χαρακτηρίζει εξυπνότατο, επεσήμανε πως «υπήρξε πρωταγωνιστής των καταλήψεων, όντας αιώνιος φοιτητής, αφού έκανε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του. Μάλιστα σύμφωνα με καθηγητές του σπάνια εμφανίστηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του Πολυτεχνείου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου