Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης"



 ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης"
Μήπως κατέβουνε κρυφά στον Πειραιά και εμφανιστούν ξαφνικά στο ‘’Καρα’ι’σκάκη’’ για να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό ?
http://www.sport24.gr
    Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης".
    Παρ' ότι ο Ιβάν Σαββίδης το σκέφτηκε αρκετά και πέρασε από όλα τα στάδια, τελικά κατέληξε στην απόφαση ο ΠΑΟΚ να μην κατέβει στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη.
    Αυτό έγινε μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Σαββίδη και συμμετείχαν το Δ.Σ., προπονητής και αρχηγοί, Α.Σ., Γιώργος Κούδας και Κούλης Αποστολίδης και σύσσωμο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ.
    Εγινε μεγάλη συζήτηση, εξαντλήθηκαν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και τελικά αποφασίστηκε να υποστηριχτεί η αρχική απόφαση του μεγαλομετόχου.
    Το συμπέρασμα είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να κατέβει γιατί δεν είχε εκπληρωθεί καμιά από τις υποχρεώσεις που είχε θέσει ο "Δικέφαλος" για να κατέβει να παίξει στο ματς ενώ και ο ορισμός Καλογερόπουλου και των υπόλοιπων διαιτητών της ρεβάνς επιβεβαιώνει την αντίληψη που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πως στην ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει κάτι. Οταν αλλάξει, θα αλλάξει στάση και ο ΠΑΟΚ.
    Τι προβλέπει όμως ο κανονισμός όταν μία ομάδα δεν κατεβαίνει σε αγώνα;
    Με βάση το άρθρο 42 παρ. 4 του ΚΑΠ: "ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο -εκτός από τις άλλες συνέπειες- επιβάλλεται "ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος και πρόστιμο από 10.000-50.000 ευρώ το 80% από τα οποία θα καταλήξουν στο ταμείο του Ολυμπιακού, το 10% στην ΕΠΟ και τοι 10% στο ταμείο αρωγής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου