Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Το απίστευτο ρεκόρ των Ίντερ και Ουντινέζε!



Το απίστευτο ρεκόρ των Ίντερ και Ουντινέζε!
Για αυτό η ΙΝΤΕΡ έχει να πάρει πρωτάθλημα από του Αγίου @@@@@ και η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ πάει ‘’κατά διαόλου’’.
    Το βράδυ του Σαββάτου γράφτηκε ιστορία στην Serie A καθώς το Ίντερ-Ουντινέζε ήταν το πρώτο στο οποίο δεν υπήρχε ούτε ένας Ιταλός ποδοσφαιριστής στις αρχικές συνθέσεις και των δύο ομάδων!
    Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στη Serie A να μην υπάρχει ούτε ένας Ιταλός παίκτης μεταξύ των 22 που βρίσκονται πάνω στο χορτάρι ωστόσο αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο "Giuseppe Meazza" στο ματς της Ίντερ με την Ουντινέζε (3-1 το τελικό σκορ) ήταν πρωτοφανές.
    Και αυτό γιατί παρατάχτηκαν αμφότερες στο χορτάρι χωρίς ούτε έναν Ιταλό στη σύνθεσή τους (η Ίντερ είχε στον πάγκο τους Έντερ και Ντ'Αμπρόζιο που μπήκαν αλλαγή στο 80' και στο 85' αντίστοιχα ενώ η Ουντινέζε είχε στον πάγκο τους Πασκουάλε, Λόντι και Ντομίτσι, με τον πρώτο να μπαίνει στο ματς στο 76'), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος!
    Συγκεκριμένα, στο γήπεδο εμφανίστηκαν αρχικά: ένας Σλοβένος (Χαντάνοβιτς), ένας Γιαπωνέζος (Ναγκατόμο), έξι Βραζιλιάνοι (Μιράντα, Ζουάν Ζεζούς, Φελίπε Μέλο, Ντανίλο, Φελίπε, Εντενίλσον), δύο Κολομβιανοί (Μουρίγιο, Ντουβάν Σαπάτα), ένας Κροάτης (Μπρόζοβιτς), τρεις Γάλλοι (Κοντογκμπιά, Μπιαμπιανί, Τερεό), ένας Αργεντίνος (Ικάρντι), ένας Μαυροβούνιος (Γιόβετιτς), ένας Γαλλοµαλιανός (Ουαγκέ), ένας Ελβετός (Βίντμερ), ένας Γκανέζος (Αγκιέμανγκ-Μπάντου), ένας Σέρβος (Κουζμάνοβιτς), ένας Πορτογάλος (Μπρούνο Φερνάντες) και φυσικά ο "δικός μας" Ορέστης Καρνέζης.
    Αυτό ήταν το 12ο παιχνίδι συνολικά που η Ίντερ εμφανίζεται σε ένα παιχνίδι με 100% ξένη ενδεκάδα (5η φορά για την Ουντινέζε), με τους "νερατζούρι" να κάνουν την... αρχή τον Φεβρουάριο του 2006 όταν παρατάχτηκαν σε ντέρμπι με την Γιουβέντους με τους: Ζούλιο Σέζαρ, Μπουρδίσο, Κόρδομπα, Σάμουελ, Σανέτι, Καμπιάσο, Φίγκο, Στάνκοβιτς, Βερόν, Μάρτινς, Αντριάνο.
    Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως ξένοι ήταν και οι τρεις παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή για την Ίντερ σε εκείνο το "Derby d'Italia": Κίλι Γκονσάλες, Κρους και Ρεκόμπα!
    Θυμηθείτε τις αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων στο ματς του Σαββάτου:
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Μιράντα, Μουρίγιο, Ζουάν Ζεζούς, Κοντογκμπιά, Φελίπε Μέλο, Μπρόζοβιτς, Μπιαμπιανί, Γιόβετιτς, Ικάρντι
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Βίντμερ, Ουαγκέ, Ντανίλο, Φελίπε, Εντενίλσον, Κουζμάνοβιτς, Αγκιέμανγκ-Μπάντου, Μπρούνο Φερνάντες, Τερεό, Ντουβάν Σαπάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου