Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ο ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος στο Volley



Ο ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδος στο Volley
ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου 3-2
    Με μια τρομερή ανατροπή και κορυφαίο τον Σεπέδα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 σετ του Φοίνικα στο τέταρτο ματς της σειράς των τελικών της Volley League και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδας! Έγραψε ιστορία ο "Δικέφαλος".
    Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας! Αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ, ο "Δικέφαλος" έκανε την ανατροπή και επικράητσε με 3-2 του Φοίνικα στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών, μια νίκη που του εξασφάλισε και το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά. Ο ΠΑΟΚ έγινε έτσι η πρώτη ομάδα που κατάφερε να τερματίσει τέταρτη στην κανονική περίοδο και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.
    Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και παρά το γεγονός πως δεν άφηναν την ομάδα της Σύρου να ξεφύγει στο σκορ, δεν μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα και στην υποδοχή αλλά και στο μπλοκ.
    Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ, το οποίο οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, βάζοντας δύσκολα στους "ασπρόμαυρους" οι οποίοι κλήθηκαν να βρουν άμεσα λύση προκειμένου να μην πάνε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Και τελικά τη βρήκαν. Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την υποδοχή και το μπλοκ, μείωσε σημαντικά τα λάθη και το ξέσπασμά του, σε συνδυασμό με την αδυναμία του Φοίνικα να ακολουθήσει έφεραν πολύ εύκολα το ματς στα ίσα (2-2 σετ).
    Στο τάι μπρέικ ο "Δικέφαλος" συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και με τους δύο Κουβανούς, τους Σεπέδα και Χιμένες να συνεχίζουν την εκπληκτική εμφάνιση έφτασε στη νίκη που του εξασφάλισε και το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-16, 25-14, 15-10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου