Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Γουίλιαμ και Κέιτ έκρυψαν με μια γλάστρα και ένα λαμπατέρ πίνακα για να μην προσβληθεί ο Ομπάμα.



Γουίλιαμ και Κέιτ έκρυψαν με μια γλάστρα και ένα λαμπατέρ πίνακα για να μην προσβληθεί ο Ομπάμα.
    Συμβαίνει σε όλα τα σπίτια όταν περιμένουν καλεσμένους. Είναι τα κλασικά απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Οταν όμως το σπίτι σου είναι το παλάτι του Κένσιγκτον, είσαι ο επόμενος βασιλιάς της Βρετανίας και καλεσμένος σου ο Ομπάμα, αυτά τα απρόοπτα προκαλούν πανικό. 
    Τι συνέβη; 
    Οι βοηθοί του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, λίγα μόλις λεπτά πριν φθάσει στο παλάτι του Κένσιγκτον ο Αμερικανός πρόεδος Μπαράκ Ομπάμα, ανακάλυψαν ότι κάτω από έναν πίνακα που διακοσμεί το σαλόνι του ζευγαριού και βρίσκεται σε περίοπτη θέση υπάρχει η επιγραφή με τον τίτλο: «Ο νέγρος υπηρέτης». 
    «Σκεφτείτε τον πανικό που προκλήθηκε όταν ένας από τους υπαλλήλους παρατήρησε τη λέξη που αρχίζει από... "ν"», ανέφερε πηγή του παλατιού μιλώντας στη Sun
    Αμέσως, το προσωπικό αφαίρεσε άρον άρον τη μικρή πινακίδα κάτω από τον πίνακα, ενώ τοποθέτησε ακριβώς μπροστά ένα φυτό και ένα λαμπατέρ για να κρύψουν το κενό που είχε δημιουργηθεί! 
    Ολα αυτά συνέβησαν πραγματικά δευτερόλεπτα πριν το προεδρικό ζεύγος περάσει το κατώφλι του παλατιού και ενώ πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον είχαν βγει στην πόρτα για να τους υποδεχθούν. 
    Ο επίσημος τίτλος του έργου του Ολλανδού ζωγράφου Albert Cuyp είναι «Υπηρέτης με δύο άλογα», αλλά ο πίνακας είναι γνωστός ως «Ο μαύρος υπηρέτης». Το έργο αυτό, που αποτελεί μέρος της βρετανικής βασιλικής συλλογής, χρονολογείται στο 1660 και απεικονίζει ένα μαύρο αγόρι, υπηρέτη, με δύο άλογα σε ένα εξωτερικό τοπίο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου