Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Carrefour: Πρόωρη 'ανάσταση' για εργαζόμενους και προμηθευτές του Μαρινόπουλου.



Carrefour: Πρόωρη 'ανάσταση' για εργαζόμενους και προμηθευτές του Μαρινόπουλου.
Να λοιπόν, που γίνεται ΕΙΔΗΣΗ όταν μια επιχείρηση πληρώνει τους εργαζόμενους……
Κωστής Χριστοδούλου
    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι στα Carrefour Μαρινόπουλος όταν μαζί με τα υπόλοιπα χρωστούμενα πήραν και το Δώρο του Πάσχα. Τι άλλαξε;
    Εάν είχαμε μείνει στις αρχές της εβδομάδας, τα καταστήματα του ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος δεν θα άνοιγαν την Κυριακή 24 Απριλίου. Ο λόγος ήταν η σημαντική καθυστέρηση στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων του Μαρτίου. Συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων δεν είχε καταβληθεί  ένα υπόλοιπο της τάξης του 20% κάτι που είχε οδηγήσει το Σωματείο των Εργαζόμενων, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του την Τρίτη, να καλέσει τους εργαζόμενους σε απεργία αυτή την Κυριακή.
    Το τελευταίο απεφεύχθη κυριολεκτικά στο παρα πέντε καθώς την Παρασκευή όχι μόνο πληρώθηκαν τα χρωστούμενα αλλά η διοίκηση της Carrefour Μαρινόπουλος κατέβαλε και το Δώρο του Πάσχα, το οποίο είχε προθεσμία να το πράξει έως την Μεγάλη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εισροή κεφαλαίων από τον νέο τραπεζικό δανεισμό.
    Στα πλαίσια της επιστροφής στην ομαλοποίηση έχουν αρχίσει να γεμίζουν ξανά οι αποθήκες και τα ράφια με επώνυμα προϊόντα καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο οι προμηθευτές  βλέπουν ξανά το χρώμα του χρήματος από την μεγαλύτερη σε μέγεθος αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου