Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Όργιο φημών για εκλογές.



Όργιο φημών για εκλογές.
Συνδιάζεται και με το ‘’κάγκελο’’ περι παραιτήσεως του Καμμένου.
Χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει .
Προφανώς, ψάχνουν ευκαιρία ‘’να κατέβουν από το τραίνο’’, αφού το βλέπουν να εκτροχιάζεται.
Προσωπικά, τις θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΕΣ.
    Ένα όργιο φημών για εκλογές ακόμα και μέσα στον Ιούνιο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία.
    Το περιβάλλον όπως διαμορφώνεται είναι δύσκολο, καθώς η χώρα οδεύει σε καθεστώς ταμειακής ασφυξίας και η κυβέρνηση μαζεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των οργανισμών για να είναι έτοιμη, ενώ ταυτόχρονα είναι δύσκολο να διαχειριστεί το προληπτικό πακέτο μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ.
    Ο πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο βρίσκονται υπό διαρκή σύσκεψη καθώς εξετάζουν όλες τις εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να αποφευχθεί το αδιέξοδο.
    Σε κάθε περίπτωση τις τελευταίες ώρες οι φήμες μιλούν ακόμη και για εκλογές μέσα στον Ιούνιο, ίσως και 12 Ιουνίου, ή για εκλογές τον Σεπτέμβριο.
    Τα συγκεκριμένα σενάρια πάντως διαψεύδονται από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Spiegel ανέφερε ότι: «Ενδεχόμενες νέες εκλογές στην Ελλάδα θα αποσταθεροποιούσαν ολόκληρη την Ευρωζώνη».
    «Οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν το 2019, όπως είναι προγραμματισμένες να γίνουν. Το σενάριο των εκλογών εξυπηρετεί μόνο όσους επιθυμούν την αστάθεια. Οι περισσότεροι ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες αντιλαμβάνονται, ότι ενδεχόμενες νέες εκλογές, θα αποσταθεροποιούσαν, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρωζώνη. Και στην παρούσα φάση η ΕΕ έχει ήδη αρκετά προβλήματα, όπως το προσφυγικό, την εύθραυστη οικονομική ανάπτυξη, την τρομοκρατία, το κρίσιμο δημοψήφισμα στη Βρετανία. Μόνο ένας ανόητος θα έπαιζε με τη φωτιά υπό αυτές τις συνθήκες» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου