Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πόσο θα κοστίσει στον φορολογούμενο η προσωπική ασφάλεια Φλαμπουράρη για το Πάσχα στην Αίγινα.



Πόσο θα κοστίσει στον φορολογούμενο η προσωπική ασφάλεια Φλαμπουράρη για το Πάσχα στην Αίγινα.
    Μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε από την αποκάλυψη ότι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης απασχολεί... 80 αστυνομικούς για την ασφάλειά του, ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση.
    Το πρωθυπουργικό γραφείο ενέκρινε ποσό ύψους 2.550 ευρώ για την μετακίνηση της προσωπικής του ασφάλειας στην Αίγινα, όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα.
    Ο κ. Φλαμπουράρης, ως γνωστόν, διατηρεί εξοχικό σπίτι στο νησί, όπου έχει περάσει πολλά καλοκαίρια, ο Πρωθυπουργός με την σύντροφό του και τα παιδιά τους.
    Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσίευσε το policenet.gr, η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, ενέκρινε την δαπάνη Δημοσίου για τη συνοδεία του Υπουργού Επικρατείας προκειμένου να μεταβεί στην Αίγινα για την αργία του Πάσχα.
    Η αναχώρηση ορίστηκε για την Μεγάλη Παρασκευή 29/4 και η επιστροφή την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαΐου.
    Το πρωθυπουργικό γραφείο έλαβε υπόψιν του «Την ανάγκη πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 2.550,00€, για την υπηρεσιακή μετακίνηση της προσωπικής ασφάλειας του Υπουργού Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου από την Αθήνα στην Αίγινα με αναχώρηση στις 29/04/2016 και επιστροφή στην Αθήνα στις 03/05/2016».
    Ως εκ τούτου, ενέκρινε την σχετική δαπάνη ύψους 2.550 ευρώ τα οποία συνυπολογίζονται στα έξοδα του πολιτικού γραφείου του υπουργού Επικρατείας.
Το ποσό κατανέμεται με βάση 3 κωδικούς:
Κωδικός 0719: 250 ευρώΑντιστοιχεί στα εισιτήρια
Κωδικός 0721: 1.200 ευρώΑντιστοιχεί στην ημερήσια αποζημίωση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ
Κωδικός 0722: 1.100 ευρώΑντιστοιχεί στην αποζημίωση για ξενοδοχείο των ανδρών ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου