Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Χρηματικά Βραβεία Αριστούχων Μαθητών



Χρηματικά Βραβεία Αριστούχων Μαθητών
ΘΕΜΑ: Οικονομικά (Χρηματικά Βραβεία Αριστούχων Μαθητών)
            1          Με την Φ.800/42/228279/Σ.1767/12 Σεπ 2015/ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ/3β αποφασίστηκε η βράβευση των αριστούχων μαθητών τέκνων Αποστράτων Αξκών του Στρατού.
            2.         Δικαιούχοι βράβευσης είναι οι Αριστούχοι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου που φοιτούν σε Δημόσια ή Ιδιωτικά Σχολεία Εσωτερικού (Ελληνικής Επικράτειας) και με βάση βαθμολογίας 18,1 και άνω, Σχολικού Έτους 2014 – 2015 (Σεπ 2014 – Ιουν 2015).
            3.         Για τον παραπάνω λόγο υπέβαλα ,εμπρόθεσμα (01 Οκτ. 2015) , τα απαραίτητα δικαιολογητικά των θυγατέρων μου Μηταρά Νικολέτας (βαθμολογία 19,5) και Μηταρά Μαρίας (βαθμολογία 19,6) που αρίστευσαν στην Β’ τάξη Δημοσίου Σχολείου κατά το σχολικό έτος 2014-2015.
            4.         Εκτιμάται ότι όταν ζητήθηκαν τα εν λόγω στοιχεία των αριστούχων μαθητών είχε προβλεφθεί η αντίστοιχη πίστωση.
            5.         Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλώ να μου γνωρίσετε :
                        α.         Εάν υποβλήθηκαν και πότε τα δικαιολογητικά μου.
                        β.         Εάν είχε ζητηθεί (από ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ) και εάν έχει εγγραφεί η διάθεση πίστωσης.
                        γ.         Εάν δόθηκαν χρηματικά βραβεία σε αριστεύσαντες μαθητές των εν ενεργεία. Σε περίπτωση που δόθηκαν υπάρχει διάκριση εν ενεργεία και εν αποστρατεία δεδομένου ότι  επί σειρά ετών πλήρωνα ΜΤΣ.
                        δ.         Εάν ζητήθηκαν συμπληρωματικές πιστώσεις για την χρηματική βράβευση των Αριστούχων Μαθητών.
                        ε.         Εάν δόθηκαν πιστώσεις από ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ αποκλειστικά και μόνο για τους αριστούχους της Γ’ Λυκείου ή γενικότερα σε αριστούχους . Σε περίπτωση καταφατικής απάντησης επιθυμώ να λάβω αντίγραφο της διαταγής διαθέσεως πιστώσεως και να μου γνωρίσετε το σκεπτικό σας σχετικά με την βράβευση μόνο των αριστούχων της Γ’ Λυκείου , δεδομένου ότι κάθε χρόνο η βράβευση αφορά τους μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου.
                        στ.       Εάν δεν υπήρχε πρόθεση να δοθούν χρηματικά βραβεία γιατί ζητήθηκαν τα στοιχεία μας.
            6.         Στην Εθνική Ηχώ (αρ.φύλλου628) αναγράφεται στην τελευταία σελίδα ότι βραβεύτηκαν με συμβολικό επίδομα 28 μαθητές Β’ Λυκείου. Πως βρέθηκαν πιστώσεις για τα παιδιά των Αθηνών και όχι για τα παιδιά της επαρχίας.
Ταξχος (ΠΒ) Ε.Α.  Μηταράς Θεοδόσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου