Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

9.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Διακόπτεται η κρατική χρηματοδότηση

9.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Διακόπτεται η κρατική χρηματοδότηση
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ.
ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ….
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ?????

    Παρελθόν αποτελεί από χθες η κρατική χρηματοδότηση στη Χρυσή Αυγή, καθώς με συντριπτική πλειοψηφία οι βουλευτές υπερψήφισαν τη σχετική εισήγηση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής.
    Συγκεκριμένα, υπέρ του να μη χρηματοδοτείται από το κράτος η οργάνωση η οποία κατηγορείται ως «εγκληματική» ψήφισαν 272 βουλευτές, «παρών» δήλωσαν πέντε, ενώ «όχι» είπαν 21, ανάμεσα στους οποίους και ο Μανώλης Γλέζος, που από τον Οκτώβριο -όταν είχε ψηφιστεί η σχετική τροπολογία- είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για τον όλο χειρισμό του θέματος.
    «Τώρα που έπεσαν οι μάσκες οφείλουμε να σταματήσουμε τη χρηματοδότησή της. Αν δεν το κάνουμε, θα συνεχίζει το απεχθές έργο της και τότε γινόμαστε συνένοχοι» είπε κλείνοντας τη συζήτηση και πριν την ονομαστική ψηφοφορία ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.
ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ
    Εν τω μεταξύ, οι δύο εφέτες ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνέχισαν το έργο τους και προχθές διέταξαν την προφυλάκιση άλλων τριών χρυσαυγιτών που εμπλέκονται στην επίθεση εναντίον μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα. Παράλληλα, χθες ξεκίνησε η δίκη των δύο χρυσαυγιτών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Λουκμάν Σαχζάτ. Η δίκη διεξάγεται παρουσία των γονιών του Λουκμάν, που ήρθαν από τη Μέση Ανατολή ζητώντας με κλάματα να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του παιδιού τους. Η συγκεκριμένη δίκη έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το έγκλημα με θύμα τον μόλις 23 χρονών Πακιστανό περιλαμβάνεται στα στοιχεία που καίνε τη Χρυσή Αυγή όπως αυτά περιγράφονται στο εισαγγελικό πόρισμα του Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή