Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

3.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ.

3.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ.
Πήρα την πρώτη είδηση και ‘’γιάλισε’’ το μάτι μου ! Ρέ τους πού@@@@ες, εδώ δεν έχουν να φάνε και αυτοί τα πετάνε στα λουλούδια και στην Πάολα ?
Μετά, σκέφτηκα να το ‘’ψάξω’’ λίγο καλύτερα, και διασταύρωσα από 3 μεριές την δεύτερη είδηση
Όχι ότι συμπαθώ τον Βαρβιτσιώτη ΥΙΟ, όπως και όλους τους ‘’πορφυρογέννητους’’ και διαδόχους πολιτικής πελατείας, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, τον πιστεύω.
Την Πάολα δεν ξέρω. Τι είναι ? Στριπτητζού ή τραγουδίστρια ? Γιατί από ‘’μπουτάκι’’ καλά τα πάει…
petraskandalou.blogspot.gr
    Τι κι αν το ποσοστό της ανεργίας συνεχώς αυξάνεται, με τις τσέπες όλων μας να είναι άδειες; Τι κι αν ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν πολλές φορές να αποκτήσουν και τα στοιχειώδη για τη διαβίωσή τους; Κάποιοι υπουργοί του δίνουν και καταλαβαίνει.
    «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι» φέρονταν να είπαν θαμώνες του κέντρου όπου τραγουδάει η Πάολα, βλέποντας γνωστό υπουργό να πετάει δεκάδες λουλούδια στην τραγουδίστρια με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο και αδιαφορώντας για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν θαμώνες του καταστήματος!
    Ο λουλουδοπόλεμος έδινε κι έπαιρνε, με πρώτο και καλύτερο τον γλεντζέ υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!
    Ο υπουργός Ναυτιλίας, μάλιστα, συνοδευόταν από μια καλλίπυγο κυρία!
Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι η "πειραγμένη" φωτογραφία με την Πάολα
    Την πραγματική φωτογραφία, η οποία παραποιήθηκε για να φανεί ότι τα "σπάει" στα μπουζούκια, δημοσίευσε ο Μ. Βαρβιτσιώτης. Αναμένεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη
    Στην αντεπίθεση ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ετοιμάζει αγωγές και μηνύσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα ότι τα "έσπασε" στα μπουζούκια, αλλά και μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter.
    Ο κ. Βαρβιτσιώτης, κάνει λόγο για παραποιημένη φωτογραφία από τον Μάρτιο του 2012, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να τον συκοφαντήσουν.
    Ο υπουργός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό την πραγματική φωτογραφία, αντιπαραβάλλοντάς τη με την παραποιημένη.
    "Για όσους διατηρούν επιφυλάξεις για το μοντάζ, ορίστε η απόδειξη", έγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

    Το Σάββατο, στενός συνεργάτης του κ. Βαρβιτσιώτη, μιλώντας στο NEWS 247, επιβεβαίωσε ότι ο υπουργός πήγε στο μαγαζί, όπου τραγουδούσε η Πάολα, ωστόσο ούτε τα "έσπασε", ούτε πέταξε λουλούδια.  Σύμφωνα με τον συνεργάτη του υπουργού, κάθισε απλώς στο μπαρ, ήπιε δυο ποτά και έφυγε σε μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου