Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

3.Θεσσαλονίκη: Γιορτή αγοράς διοργανώνει στις 22 και 29 Δεκεμβρίου

3.Θεσσαλονίκη: Γιορτή αγοράς διοργανώνει στις 22 και 29 Δεκεμβρίου
    Τη "Γιορτή Αγοράς" θα διοργανώσει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), τις Κυριακές 22 και 29 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στο γιορτινό κλίμα.
    Αναλυτικότερα, προκειμένου να καλύψει τις επιθυμίες των παιδιών, που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και τις ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου, ο ΕΣΘ θα διανείμει δώρα σε μια ανοιχτή μικρή γιορτή, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 3 μετά το μεσημέρι, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Πλατεία Αριστοτέλους).
    Επιπλέον, κατά τις δύο αυτές Κυριακές, ο ΕΣΘ θα διοργανώσει -σε συνεργασία με την «f14 Κοινόν Φωτογράφων»- έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αgora», με φωτογραφική παρουσίαση της ιστορικής, οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και αρχιτεκτονικής οντότητας της παραδοσιακής αγοράς της Θεσσαλονίκης, της αγοράς του ιστορικού κέντρου.
    Η έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου στον άξονα της Αριστοτέλους (μεταξύ Μητροπόλεως και Τσιμισκή) και στις 29 στα εξής τρία σημεία: Παύλου Μελά - Παλαιών Πατρών Γερμανού και Ικτίνου.
    Ταυτόχρονα, και τις δύο Κυριακές θα υπάρχουν μουσικά σχήματα σε διάφορα σημεία της αγοράς της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως κάθε χρόνο, στα παιδιά που θα κατέβουν στο κέντρο της πόλης, θα δοθεί το καθιερωμένο μπαλόνι Άη-Βασίλη, που συνοδεύεται από ευχετήρια κάρτα.

    "Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επιθυμεί, περισσότερο από ποτέ, να ανατείνει το ψυχολογικό κλίμα και να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα, η οποία θα 'ανεβάσει' τόσο τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, όσο και τους τουρίστες που θα επισκεφτούν την πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων", υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου