Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

11.ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΙΑΔΑΣ Συνέχεια ( ελπίζω και τέλος…)

11.ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΙΑΔΑΣ Συνέχεια ( ελπίζω και τέλος…)
Και ενώ έψαχνα το 11ο θέμα της ημέρας, να που ξεφυτρώνει και πάλι ο μίστερ Τομπούλογλου με τα σχετικά του.
Τα διάβασα όλα, και ένα μόνο συμπέρασμα έβγαλα. Τον άνθρωπο, τον διασύρουν σκόπιμα για μόνο 25.000 ευρώ. Γιατί ????
Αφού ήταν για δωρεά, έτσι λέει και γιατί να μην τον πιστέψω ?
Εάν έβγαινε Δήμαρχος, τα λεφτά του μισθού θα τα έδινε σε αγαθοεργίες, το δε μισθό του από το Νοσοκομείο τον δίνει και αυτόν για τον ίδιο λόγο.
Όπως τον Ρομπέν των Δασών τον κυνηγούσε για κλοπές εκείνος ο αχρείος ο Ιωάννης ο Ακτήμων, έτσι και αυτόν τον καημένο, τον κυνηγούν Θεοί και Δαίμονες.
Ούτε σύγχρονος Ρομπέν των Δασών ή Χάρης των Μιζών δεν μπορεί να γίνει κανείς σήμερα…..
Απίστευτη ανακοίνωση της παράταξης Τομπούλογλου: Σέρνουν τον αγωνιστή στα λαϊκά δικαστήρια
http://news247.gr/ 
    Με μία πέραν κάθε λογικής ανακοίνωση αντέδρασε η δημοτική παράταξη του συλληφθέντα επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει μίζα  πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου.
Στην ανακοίνωση ο Χ. Τομπούλογλου χαρακτηρίζεται «ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα», που «θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί»!
    Παράλληλα γίνεται αναφορά σε «λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας».
Και η ανακοίνωση καταλήγει:  «Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν  και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.»!!!
    Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» και των Δημοτικών της Συμβούλων είναι το εξής:
Προχωράμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου.
Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα. Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει.
Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.
Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε.
Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια.
Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί.
Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά.
Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας, θα απαντηθούν από τον κόσμο αυτού του τόπου όταν έρθει η στιγμή.
Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν  και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.
Ο γραμματέας της Παράταξης
Αντωνόπουλος Λευτέρης
Ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Κοπελούσος Χρήστος
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γεωργαμλής Λύσσανδρος
Γραμμένος Σπύρος
Κοσκολέτος Σωτήρης
Τομπούλογλου Γιάννης Καλά, αυτοί δεν ντρέπονται καθόλου
Το άκρον άωτον της κοροϊδίας: Κήρυκας κατά της διαφθοράς ο Τομπούλογλου το 2012. Δήλωνε ότι δωρίζει το μισθό του στο νοσοκομείο
 http://news247.gr/
 Ανθή Κουτσουμπού
    Σαν κήρυκας εντιμότητας, εξαγγέλοντας "πόλεμο" κατά της διαφθοράς εμφανιζόταν ο Χάρης Τομπούλογλου το φθινόπωρο του 2012, σε ομιλία του ως υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με τον συνδυασμό "Καλημέρα Όμορφη Πόλη".
    "Σας είχα πει ότι ως δήμαρχος δεν θα παίρνω μισθό. Το εφάρμοσα στο νοσοκομείο παίδων. Είμαι πρόεδρος του νοσοκομείου άμισθος, αυτό θα κάνω και στο δήμο. Ο μισθός του δημάρχου θα πηγαίνει στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ, στις κοινωνικές υποδομές, γιατί έτσι αντιλαμβάνομαι το χρέος μου" δήλωνε τότε, χαρακτηριστικά, ο συλληφθείς, σήμερα, για απόπειρα εκβίασης κατ΄επάγγελμα και συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος και για παθητική δωροδοκία.
    Και πρόσθετε με έμφαση: "Ο συνδυασμός που θα παρουσιάσουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ένας συνδυασμός αξιοπρέπειας αλλά πάνω από όλα ανθρώπων εντίμων, που αγαπούν τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα και δεν θέλουν να συνεχιστεί το σημερινό κατάντημα".
   
Σε πολύ δύσκολη θέση ο Χάρης Τομπούλογλου, που απολογείται το Σάββατο. Στη δημοσιότητα φωτογραφία, την ώρα που παίρνει φάκελο με 25.000 ευρώ. Τι δήλωσε ο άνθρωπος, που απεικονίζεται να του τα δίνει
    Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του "αγωνιστή", Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας.
    Ο κ. Τομπούλογλου είχε πάνω του 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα ο οποία ως πρόεδρος του "Αγλαΐα Κυριακού", έλαβε από τρίτο πρόσωπο, εκπρόσωπο διαφημιστικής εταιρείας, για να συνεχιστεί η σύμβαση, που είχαν συνάψει. Το τρίτο πρόσωπο ήταν ο Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank.
    Ο τηλεοπτικός σταθμός EXTRA 3, παρουσίασε μια φωτογραφία-ντοκουμέντο και σύμφωνα με τον δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι η στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ, που είχε ζητήσει ως μίζα.
    Ο άνθρωπος που δίνει τα χρήματα, φέρεται να είναι ο κ. Γκιάτης, ο οποίος και "παγίδεψε" τον Χ. Τομπούλογλου, ώστε να φτάσει η αστυνομία στη σύλληψή του.
    Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γκιάτης: "Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον κάθε ενός από εμάς να συμβάλλουμε ενεργητικά στην αποκάλυψη κάθε κρούσματος διαφθοράς, ιδίως όταν αυτή εμφανίζεται σε ευαίσθητους τομείς του Δημοσίου, όπως τα Νοσοκομεία.
    Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εμπλοκή μου συνίσταται στην καταγγελία στις Αρχές των όσων περιήλθαν σε γνώση μου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο όποιος επίορκος κρατικός λειτουργός.
    Χωρίς να σχετίζομαι με οποιονδήποτε τρόπο με την ουσία της υπόθεσης, κατήγγειλα την υπόθεση διαφθοράς, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.
    Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας, η σιωπή απέναντι στη διαφθορά, είναι συνενοχή".
    Ο κ. Τομπούλογλου, ο οποίος θα απολογηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, καθαιρέθηκε από πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού και απολύθηκε από την Εθνική Τράπεζα. Πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, λόγω των επιβαρυντικών στοιχείων, παρά το ότι ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος.
Πόσοι "μαλάκες" κυκλοφορούν ανάμεσα μας;
http://news247.gr/
    Η Ελλάδα και οι Τομπούλογλου. Όχι οικογενειακώς. Ως είδος.  Μια σχέση πολλών, πολλών δεκαετιών. Μονόπλευρη, αρρωστημένη, παρασιτική και παραδόξως λειτουργική. Οι  Τομπούλογλου απομυζούν τη χώρα. Η χώρα δεν κερδίζει τίποτα από τους Τομπούλογλου. Κι ωστόσο τους ανεχόταν πάντα, τους ανέχεται, φοβάμαι θα συνεχίσει  να τους ανέχεται. Όχι σαν ενοχλητικά τσιμπούρια κρυμμένα στο τρίχωμα της.  Αλλά σαν αφεντικά που τη βγάζουν βόλτα με το λουρί.
    Δεν ξέρω τι μας ενοχλεί περισσότερo στην συγκεκριμένη ιστορία. Το ότι ο Χάρης Τομπούλογλου πήρε μίζα; Το ότι το παραδέχτηκε με μια ατάκα («όλο τα παίρνουν, εγώ μαλάκας είμαι;») που έχει περάσει από το στόμα ή έστω από το μυαλό χιλιάδων Ελλήνων; Μήπως μας ενοχλεί ότι τον έπιασαν;  Επειδή, κάθε Τομπούλογλου που συλλαμβάνεται, κάνει λίγο δυσκολότερη την επόμενη λαμογιά;
    Υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι στην Ελλάδα που δεν έφαγαν, δεν έκλεψαν, δεν εξαπάτησαν ποτέ κανέναν. Οι καλοπροαίρετοι θα πουν ότι πρόκειται για την πλειονότητα του λαού.  Εγώ λέω ότι υπάρχουν και δεν χρειάζεται να τα χαλάσουμε στους αριθμούς. Και βέβαια οι ευθύνη για όλους τους υπόλοιπους βαραίνει πρώτα το πολιτικό σύστημα που όχι απλώς δεν τιμώρησε ποτέ την απατεωνιά αλλά την επιβράβευε κιόλας.  Όταν οι πρωθυπουργοί φτιάχνουν βίλες στην Εκάλη με τα δανεικά των καλών τους φίλων τους, ο απλός κόσμος γιατί να μην τα φάει;
    Από την άλλη τους πρωθυπουργούς με τις βίλες στην Εκάλη ο απλός κόσμος τους εξέλεγε ξανά και ξανά. Και τους Άκηδες. Και τους Παπαγεωργόπουλους. Και τους Λιάπηδες. Και τους Τομπούλογλου.  Άρα λοιπόν, οι διεφθαρμένοι ψηφοφόροι έχουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς που τους αξίζουν; Ή μήπως  οι διεφθαρμένοι πολιτικοί έφτιαξαν τους διεφθαρμένους ψηφοφόρους που τους συντηρούν; Η κότα έκανε τ΄αυγό ή το αυγό την κότα;
    Μπερδεμένο. Οπότε ας σκεφτούμε πρώτα κάτι πιο απλό. Τι θα κάναμε στη θέση  του Τομπούλογλου;  Ας απαντήσουμε με ειλικρίνεια και μετά ας μετρηθούμε ξανά. Πόσοι "μαλάκες" κυκλοφορούν ανάμεσα μας;
Καθαιρέθηκε από πρόεδρος του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο Τομπούλογλου. Απολύθηκε και από την Εθνική Τράπεζα
 http://news247.gr/
    Σύσκεψη που οδήγησε στην καθαίρεση του ισοβίου προέδρου και μέλους του Δ.Σ. του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.
    Την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας κ.. Αδωνι Γεωργιάδη.
    "Δεν μπορεί ο πρόεδρος του ΔΣ ή ο διοικητής να εισπράξει χρήματα για δωρεά. Η δωρεά για να γίνει πρέπει να προηγηθεί η αποδοχή της από το διοικητικό συμβούλιο για να γνωρίζουν όλοι ποιος δίνει τα χρήματα, γιατί τα δίνει και σε ποιο σκοπό πάνε. Δωρεά προφορική σε καφετέρια δεν υπάρχει" δήλωσε ο κ.Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση για τους ισχυρισμούς Τομπούλογλου, ότι δηλαδή τα 25.000 ευρώ που έλαβε από τον επιχειρηματία προορίζονταν για δωρεά.
    Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Μαριόγκα Φραγκάκη έκανε λόγο για  «κεραυνό εν αιθρία»
    Απολύθηκε και από την Εθνική Τράπεζα
    Απολύθηκε από την Εθνική Τράπεζα ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και παθητική δωροδοκία.

    Την εντολή για την άμεση απόλυση του Χάρη Τομπούλογλου, που ήταν υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

1 σχόλιο:

  1. Ναι αλλα παρ'ολα αυτα εφω δεν τον ειδα πισω απο τα καγκελα κι ας υπηρξε σχετικο βιντεο που διχνει οτι τα παιρνει. Στο εξωτερικο θα τουχανε παρει ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ εδω τι κανει ο καλος αυτος κυριος;;; ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!Ο... ΝΕΟΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΧΕ..!!! ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή