Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

6.ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

6.ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ
(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ)
Εντάξει, αλλά όταν γράφετε κάτι, ας το ξαναδιαβάσετε με προσοχή, για να διορθώσετε τα ΑΠΕΙΡΑ ορθογραφικά λάθη που προφανώς από βιασύνη και όχι άγνοια κάνετε.
 
Βασίλης Παπαδόπουλος
http://www.pentapostagma.gr/
    Aν θέλατε κ. Παπαδόπουλε να επιβάλλεται δικτατορία στην Ελλάδα, τί θα κάνατε;
Θα μετέτρεπα το Σύνταγμα σε κωλόχαρτο,  τους Έλληνες σε σκλάβους και θα τους έκανα να ζήσουν υπό  διαρκή οικονομική μέγγενη.
    Και από πού θα αρχίζατε κ. Παπαδόπουλε για να το πετύχετε αυτό; Τί βήματα θα χρειαζόταν να κάνετε; Τί είδους ιδέες θα εφαρμόζατε;
    Αν ήθελα να επιβάλλω μία τυρανική φασιστική συντεχνιακή δικτατορία στην Ελλάδα, καταρχήν  θα άρχιζα με το να σκηνοθετώ και να πραγματοποιώ τρομοκρατικές επιθέσεις καθ’ όλη την Ελληνική επικράτεια. Θα χρησιμοποιούσα κρυφά κονδύλια για να χρηματοδοτήσω εξτρεμιστικές αναρχικές ομάδες ανθρώπων και οργανώσεις για να στέλνουν γράμματα-βόμβες σε βουλευτές, να επιτίθενται με ρουκέτες σε πρεσβείες, αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, εφορίες  και κτλ, να έρχονται σε ευθείες βίαιες συγκρούσεις με δυνάμεις καταστολής και επιβολής της δημόσιας τάξης σε κάθε ευκαιρία (διαμαρτυρία, απεργία) που προκύψει. Ναι, θα υπήρχαν θύματα, αλλά αυτές οι παράπλευρες απώλειες θα προσέφεραν την δυνατότητα για να α) παρθούν δρακόντεια μέτρα που καταργούν συνταγματικές ελευθερίες του πολίτη στο όνομα της προστασίας του (β)  να επιβληθεί αστυνομικό-στρατιωτικό κρατούμενο καθεστώς και (γ) για να σκεφτεί ο λαός δύο, τρείς και τέσσερις φορές πρίν αποφασίσει να ξανακατεβεί στους δρόμους ή διανοηθεί να ξαναδιαμαρτυρηθεί για το οτιδήποτε.
    Αν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικτατορία θα κήρυττα επίσημα τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία. Επίσης θα προχωρούσα σε πράξεις που προκαλούν τρόμο και δέος στους πολίτες το πολύ ένα μήνα πρίν από εκλογές, (όπως π.χ. παύση πληρωμής συντάξεων και παροχής φαρμάκων από τα φαρμακεία) διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι δημογραφικά η Ελλάδα γερνάει. Και εάν διακόπτονταν  οι συντάξεις ή τα φάρμακα στην κατάλληλη στιγμή, οι άνω των 65 ετών και το  80% τουλάχιστον αυτών, από φόβο θα ψήφιζαν υπέρ εμού. Είναι άχαστο.
    Άν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικτατορία θα επέτρεπα σε υπεράκτια (offshore) τραπεζικά καρτέλ να αναλάβουν τα ηνία της διαχείρισης της εθνικής οικονομίας βαφτίζοντας τους τεχνοκράτες εκπρόσωπούς τους σε έμπειρους πατριώτες-σωτήρες οικονομιών υπό κατάρρευση. Θα βάφτιζα τους πατριδοκάπηλους πατριώτες. Με νέα δάνεια θα αποπλήρωνα παλαιά δάνεια και με ρευστό μέσω υπερφορολόγησης, τους τόκους των δανείων έως ότου στερέψει τελείως το ρευστό. Θα χρησιμοποιούσα τις τράπεζες για να κόψω και από εκεί την κάνουλα παροχής ρευστού στην κοινωνία και από παντού. Κοροιδεύοντας θα έπειθα μέσω των ΜΜΕ τον λαό ότι οι τράπεζες είναι πολύ μεγάλες για να καταρρεύσουν και ότι εάν καταρρεύσουν τότε θα επέλθει πείνα, αναρχία, θάνατος  και η κόλαση όλη πάνω στα κεφάλια μας.  Έτσι θα εγκαθιστούσα την κουλτούρα  της ανακεφαλαιοποίησης  τους  σαν  τη μοναδική βιώσιμη λύση επιβίωσης του έθνους. Θα εκμίσθωνα και θα απελευθέρωνα παράλληλα λεγεώνες φοροεισπρακτόρων για να εκφοβίζουν καθημερινά τον κόσμο ώστε να πληρώσει,  να αναγκαστεί να κλείσει την επιχείρησή του και η επιβίωσή του να εξαρτάται αποκλειστικά από επιδόματα και παροχές τους κράτους. ‘Ετσι μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα έκανα  όλους  να παρακαλούν τον Θεό τους για να είμαι εγώ καλά ώστε να είναι και αυτοί καλά για να μπορέσουν να επιβιώσουν σαν οντότητες.
    Άν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικτατορία θα κατένειμα εκ νέου με τα νέα πολύ πιο δυσχερή οικονομικά δεδομένα πλέον , ισότιμα σε όλους την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Θα έκανα το σωστό για να μην μπορεί ο ο καθείς να μου πεί το οτιδήποτε αλλά σε χρονική περίοδο που θα ήταν πλέον ανούσιο. Θα μετάλλαζα έτσι το «δώρον» ώς «άδωρον» και το «άδωρον» ώς «δώρον». Θα  έβγαζα σε κυκλοφορία κουπόνια τροφίμων για βιτρίνα ενός κράτους φιλανθρωπίας που ενισχύει και υποβαστάζει τους άπορους, ενισχύοντας στην ουσία περαιτέρω τον κύκλο της εξάρτησης του λαού  από το κράτος, το ποθούμενο αυτό σπιράλ θανάτου, τον κύκλο που αυτοαναιρείται όσο βρίσκεται εν λειτουργία.
    Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα νόθευα τα αποτελέσματα όλων των εκλογών. Θα χρησιμοποιούσα μηχανήματα καταμέτρησης ψήφων και θα περιθωριοποιούσα όποιον υποψήφιο έλεγε την αλήθεια στον λαό για ότι αφορούσε τις τακτικές μου.
    Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα δηλητηρίαζα όλες τις πηγές παραγωγής τροφίμων και νερού με βαρέα μέταλλα που η αργή και σταθερή άθροισή τους στον ανθρώπινο οργανισμό θα αλλοίωναν την βιοχημεία του σώματος και θα προκαλούσαν ραγδαία αύξηση σε κρούσματα καρκίνου, αλτσχάιμερ και κτλ. Και για αυτό ακριβώς θα επέβαλλα υποχρεωτικά εμβόλια εμποτισμένα με θανατηφόρες ασθένειες σε βρέφη για να διαταράξω την ισορροπία με το καλημέρα και να ξεμπερδεύω μια ώρα αρχύτερα. Θα δημιουργούσα μια βιοχημική δικτατορία με πέπλο την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
    Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα παρακολουθούσα στα κρυφά τα πάντα. Τί λέει ο κόσμος, τί αγοράζει, που πηγαίνει, με ποιόν μιλάει, τα πάντα. Και για αυτό θα χρησιμοποιούσα σαν κοριούς τις οικιακές συσκευές ενός σπιτιού, όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, τηλέφωνα, κλιματιστικά και όλες τις αθώες για αυτούς  ανέσεις ενός νοικοκυριού. Θα έδινα εντολή σε εκατοντάδες πράκτορες για να παρακολουθούν ενδελεχώς όλα τα social media και sites για οποιοδήποτε πιθανό δείγμα αντίδρασης ή συσπείρωσης ομάδων αντίδρασης. Στα ανοικτά από την άλλη θα επέβαλλα υποχρεωτικά σημεία ενδελεχούς ελέγχου στα αεροδρόμια, στα διόδια, στους δρόμους, στους σταθμούς τρένων, στα ξενοδοχεία και οπουδήποτε ο κόσμος ταξιδεύει με κάμερες ασφαλείας και όλων των ειδών γκατζετάκια. Θα χρησιμοποιούσα drones και κατασκοπευτικά μή επανδρωμένα ιπτάμενα για να πετούν πάνω από τις πόλεις και όλα αυτά θα δικαιολογούσα με το να πώ απλά ότι υπερασπιζόμαστε και προασπιζόμαστε την ασφάλεια των πολιτών.
    Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα αλλοίωνα την ιστορία του έθνους αρχίζοντας με τα σημαντικότερα γεγονότα και με τους σημαντικότερους εθνικούς ήρωες. Θα δίδασκα στα σχολεία ότι οι ιδρυτές της δημοκρατίας μας ήταν στην πραγματικότητα ρατσιστές, ομοφυλόφιλοι και διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες που έφτιαξαν το Σύνταγμα της Ελλάδας σύμφωνα με τα προσωπικά θέλω της απαρχαιωμένης εποχής τους και ότι εκείνη η έκδοση του Συντάγματος δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής μας. Θα έπειθα τους Έλληνες ότι ένα πιό διευρυμένο και πιό δυνατό κράτος θα τακτοποιούσε τα πάντα καλύτερα σε αντίθεση με τα κοράκια της ελεύθερης αγοράς. Και ταυτόχρονα θα ετοίμαζα τον εαυτό μου να αναδυθεί μέσα από αυτό το ισχυρό κράτος σάν σωτήρα που θα πάρει και θα επιλύσει όλα τα προβλήματα του κοσμάκη, πάνω του σαν ένας σύγχρονος δικτατορικός Άτλας.
    Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα χειραγωγούσα όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το να τα οδηγήσω να δανειστούν υπέρογκα ποσά από τράπεζες. Όποια αρνιόντουσαν ή δεν παρουσιάζουν αυτό που εγώ ήθελα θα τα έκλεινα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και με το έτσι θέλω και τα υπόλοιπα θα τα συγχώνευα όλα σε ένα μεγάλο όμιλο για να μπορώ να τα μανατζάρω ευκολότερα. Και έτσι θα τάιζα στον κόσμο μαζικά την τσίχλα ότι τα ακίνητά δέν έχουν πραγματική αξία, ότι το να αγοράζει κάποιος πολύτιμα μέταλλα, να αποθηκεύει τρόφιμα και να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση που οδηγεί στην αυτάρκεια, είναι ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας και καταστροφολογικές αβάσιμες εικασίες, ενώ ταυτόχρονα εγώ και η ελίτ μου θα αγοράζαμε όλον το χρυσό, πολύτιμα μέταλλα, πηγές ενέργειας και παραγωγής τροφίμων για να προετοιμαστούμε εμείς κατάλληλα για την αναπόφευκτη και πασιφανέστατη επερχόμενη οικονομικό-κοινωνική κατάρρευση.
    Άν ήθελα εν ολίγης να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα δεν θα άλλαζα το παραμικρό.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η οποιαδήποτε προσπάθεια διάδοσης αυτού του κειμένου μέσω e-mail ή αποδοχής του μέσω like ή αναδημοσίευσης του σε οποιοδήποτε site ή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και σχολιασμού αυτού, δέν συνιστάται διότι μπορεί να σας καταστήσει ως πολύ πιθανό συνεργό σε σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου