Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

1.Βρήκαν την αποθήκη των λαθραίων τσιγάρων

1.Βρήκαν την αποθήκη των λαθραίων τσιγάρων

    Την αποθήκη απ’ όπου διακινούνται οι μεγαλύτερες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στους παράνομους πάγκους του κέντρου της Θεσσαλονίκης εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.   Συνελήφθησαν τέσσερις ομογενείς και κατασχέθηκαν περισσότερα από 2.500 λαθραία πακέτα.
    Η έρευνα έγινε στην αποθήκη απ’ όπου η 52χρονη συλληφθείσα, που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία “εγκέφαλος”, μαζί με μία 49χρονη ομογενή έπαιρναν μικρές ποσότητες τσιγάρων και τις διένειμαν στους πάγκους της μαύρης αγοράς. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν 28χρονο ομογενή, ο οποίος είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου στη συγκεκριμένη αποθήκη, όπως ανακοινώθηκε χθες.
    Ακόμη, οι αστυνομικοί σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι κάποιων συλληφθέντων στην Ανθούπολη Ωραιοκάστρου συνέλαβαν 57χρονο, ο οποίος χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. “συνδιευθύνων” την οργάνωση, καθώς φέρεται ότι κρατούσε τον οικονομικό λογαριασμό της, ενώ βρέθηκε στην κατοχή του βιβλιάριο καταθέσεων με 21.400 ευρώ.
    Οι αστυνομικοί εξετάζουν πλέον τους βασικούς προμηθευτές των ομογενών και τον τρόπο με τον οποίο τα τσιγάρα έφταναν στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου