Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

BREAKING NEWS: MiG-21 στην Κρήτη!



Επειδή στην χώρα μας, η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ συνεχίζεται ‘’επ’ αοριστον’’ !
https://ptisidiastima.wordpress.com/
    Δυο τουλάχιστον μαχητικά αεροσκάφη, που σύμφωνα με φωτογραφίες αναγνωρίστηκαν ως MiG-21 ανακαλύφθηκαν σε αποθήκη, σε αγροτική τοποθεσία της ευρύτερης περιοχής Τυμπακίου, του νομού Ηρακλείου.
    Η αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, μετά από καταγγελίες για ζωοκλοπή. Έτσι όταν άνδρες αστυνομικού αποσπάσματος εισήλθαν σε μεγάλη αποθήκη που χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος για αγροτικά μηχανήματα και προϊόντα βρέθηκε μπροστά σε δυο τουλάχιστον μαχητικά αεροπλάνα, ενώ στον χώρο υπήρχαν και άλλα υλικά, οχήματα και εξοπλισμός.
    Αρχικά είχαν υπάρξει πληροφορίες ότι επρόκειτο για παλιά συντρίμμια αεροσκαφών, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν σύγχρονα MiG-21 και μάλιστα πιθανότατα εύχρηστα. Τεχνικοί της ΠΑ που κλήθηκαν από γειτονική μονάδα, διαπίστωσαν ότι δυο από τα αεροπλάνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρισκόντουσαν αποθηκευμένα και καλυμμένα, ενώ ίσως υπάρχει και ένα τρίτο
αποσυναρμολογημένο. Στην αποθήκη δεν βρέθηκαν όπλα ή πυρομαχικά, αλλά υπήρχαν κατά πληροφορίες ανταλλακτικά και κάποιες υποδομές υποστήριξης.
    Τα δυο μαχητικά φέρουν χαρακτηριστική παραλλαγή και αραβικές επιγραφές, ενώ τα διακριτικά μοιάζουν με εθνόσημα της νέας Λιβυκής Αεροπορίας.
    Την στιγμή αυτή παραμένει άγνωστο το πώς τα μαχητικά βρέθηκαν στην Κρήτη.
    Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ακόμη αεριωθούμενο μαχητικό αεροπλάνο και ένα μεγάλο στρατιωτικό ελικόπτερο ανακαλύφθηκαν σε άλλη αποθήκη, σε μικρή απόσταση από την πρώτη. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου