Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ¨ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ¨ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ TRT



Εφ. Μπιργκιούν 21/6/2015
    Θεολόγος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του TRT Diyanet, ανέφερε πως σύμφωνα με το Ισλάμ η βία σε βάρος της γυναίκας δεν έχει ως σκοπό τον βασανισμό της αλλά το να φύγει το στρες από τον άντρα.
    Ανέφερε πως σύμφωνα με τους ισλαμικούς κανόνες η γυναίκα δέρνεται ως εξής :
    ¨Σχετικά με τον ξυλοδαρμό θα δείτε τον σχετικό κανονισμό. Έτσι εκεί αναφέρεται πως ένας άντρας μπορεί να δέρνει την γυναίκα. Μετά τι λέει στο  Hadis-i Şerif ; Λέει πως δεν θα την χτυπάς στο πρόσωπο, τα χτυπήματα από τον λαιμό και πάνω απαγορεύονται, ενώ δεν μπορείς να την χτυπάς στο στήθος και στην μέση. Δεν μπορείς επίσης να την χτυπήσεις με ξύλο μακρύτερο από χάρακα, δεν μπορείς να την χτυπήσεις με μπουνιά, ούτε και με το εσωτερικό της παλάμης σου. Ο Αλλάχ λέει να την χτυπάμε όχι για να την βασανίσουμε ή για να της προκαλέσουμε πόνο αλλά για αποφόρτιση¨.
¨ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥΣ¨
    Ο ομιλητής αυτός ανέφερε πως σε περίπτωση που αποτραπεί η αποφόρτιση μέσω του ξυλοδαρμού της γυναίκας από τον άντρα, τότε ο άντρας θα κατευθυνθεί σε άλλους δρόμους αποφόρτισης, κάτι που θα τρελάνει την γυναίκα. Για αυτό τον λόγο είπε αν οι γυναίκες δεν θέλουν μια δεύτερη σύζυγο θα πρέπει αν είναι απόλυτα ευγνώμονες προς τους άντρες τους για τον ξυλοδαρμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου