Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Γαμπρός στα 79 και με... παπά ο Ανδρέας Μπάρκουλης



Γαμπρός στα 79 και με... παπά ο Ανδρέας Μπάρκουλης
    Γαμπρός στα 79 του και με θρησκευτικό γάμο έγινε την Παρασκευή ο βράδυ ο Ανδρέας Μπάρκουλης.
    Ο αγαπημένος η ηθοποιός και η σύντροφος της ζωής του, Μαρία, αρκετά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, ενώθηκαν και με τα δεσμά της θρησκευτικής τελετής. Όπως είχε αποκαλύψει και μέσω των social media η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, η τελετή έγινε στον Πολυχώρο View Hall στο Μενίδι.
    Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού έδωσε το «παρών», ενώ ο γιος του ζευγαριού, Νίκος, ήταν εκείνος που συνόδευσε και παρέδωσε τη μητέρα του στον πατέρα του, ώστε να αρχίσει το μυστήριο. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν συγκινημένος καθώς ήταν δική του επιθυμία, πριν κλείσει τα μάτια του, να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του με θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2001. Κουμπάροι τους ήταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαναός και η επιχειρηματίας Δέσποινα Ταρατορίδου.  
    Στο γάμο καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, η Έφη Θώδη με το σύντροφό της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Μεσσάλας και ο Σπύρος Μπιμπίλας.
    Εκτός από τους νεόνυμφους την «παράσταση» και τα φλας έκλεψε ο μικρός Νικόλας, ο γιος του ζευγαριού. Ο 13χρονος Νικόλας, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Μπάρκουλη, είναι ένα ευαίσθητο παιδί που έχει περάσει αρκετές δυσκολίες και έχει δεχθεί bullying στο σχολείο του. 
    «Στο Δημοτικό πέρασε πάρα πολλά. Να φανταστείτε, μία μέρα που χιόνιζε, ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο! Οταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του, που ήταν μούσκεμα, να προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μπάρκουλης και είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι στο σχολείο είχε λιποθυμήσει και από ασιτία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου