Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, Ω «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΛΛΗΝΕΣ!!!



ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, Ω «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
www.nikosxeiladakis.gr
petaloudas petaloyda
    Τελικά ο φόβος και ο τρόμος της πιθανής μας αποπομπής από την «ευλογημένη» Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επαληθεύτηκε. Όλοι και όλα συνέβαλλαν για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, άσχετα αν οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν θα έχουν το δικαίωμα να κρατούν στα χέρια τους το… θαυματουργικό και… ιαματικό αυτό νόμισμα!
    Μένουμε στο ευρώ και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, άσχετο αν αύριο μας πάρουν τα σπίτια, άσχετο αν αύριο τα νησιά μας δεν θα τα ελέγχουμε εμείς αλλά οι Γερμανοί προύχοντες που θα τους σερβίρουμε τις μπύρες τους σαν τα υπάκουα γκαρσόνια τους.
    Μένουμε στο ευρώ άσχετα αν αύριο θα κλείσουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις καθώς δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στους νέους βαρείς φόρους και η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ οι δρόμοι μας θα έχουν γεμίσει απελπισμένους στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.
    Μένουμε επιτέλους στην Ευρωζώνη και κρατάμε το πολύτιμο αυτό ευρώ άσχετα αν θα λεηλατήσει ότι έχει απομείνει από την καταστραμμένη οικονομία, άσχετο αν τα γειτονικά μας κράτη θα γελούν μαζί μας καθώς οι τιμές μας θα στέλνουν όλους στην γειτονική Τουρκία και εμείς θα κοιτάμε τα άδεια ξενοδοχεία μας πριν και αυτά βάλουν λουκέτο.
    Μένουμε στην Ευρώπη και κρατάμε το ευρώ, άσχετο αν οι τράπεζες θα λειτουργούν καθημερινά και θα είναι γεμάτες από το νόμισμα αυτό αλλά κανείς δεν θα μπορεί να το πλησιάσει. Δεν πειράζει! Θα το κοιτάζουμε από τις βιτρίνες των τραπεζών καθώς θα το φιγουράρουν σε περίοπτη θέση γιατί η Ελλάδα κατέφερε να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
    Μένουμε στο ευρώ άσχετο αν η ελληνική κοινωνία διαλυμένη με οικογένειες που θα έχουν σπαραχτεί από το οικονομικό τους αδιέξοδο, με τα παιδιά μας να μην έχουν δάσκαλους και σχολεία, με τα νοσοκομεία να είναι χωρίς γιατρούς και νοσοκόμες. Μα δεν πειράζει, θα έχουμε ευρώ!
    Μένουμε στην Ευρωζώνη. Τι ευτυχισμένος λαός είναι αυτό ο ελληνικός! Το καλύτερο παιδί της Γερμανίας! Λαός που διαδηλώνει για να παραμείνει κλοτσοσκούφι των Μερκελ και Σόιμπλε, για να συνεχιστεί και να αυξηθεί και άλλο η λιτότητα, για να πεθαίνουν οι συνταξιούχοι του στους δρόμους αβοήθητοι, για να ξεχάσουμε την γλώσσα, την θρησκεία και την ίδια μας την ταυτότητα.
    Μένουμε στη Ευρωζώνη! Ζήτω η Ελλάδα που κάποτε υπήρχε σε αυτό το σημείο του πλανήτη αλλά λόγω της… «πεφωτισμένης» ηγεσίας της φωτίστηκε τόσο πολύ που τυφλώθηκε και κατακρημνίστηκε στα τάρταρα της ματαιοδοξίας της. Όλοι μαζί, προδότες και λαοπλάνοι στο ίδιο άρμα του ευρωπαϊκού θριάμβου.
    Μένουμε στο Ευρώ!
Ζήτω η ευρωλιγούρηδες του ελληνικού ολοκαυτώματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου