Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης  Αντγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.
    Είναι τραγικό μετά από μία αποτυχημένη πεντάμηνη εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησής μας, αφού κατόρθωσε να φέρει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη εναντίον μας και αφού κατανάλωσε κάθε αποταμιευτικό μόχθο των διαφόρων φορέων, έρχεται τώρα να ρωτήσει τον Ελληνικό λαό, τι να κάνει!
    Έπρεπε αυτά να τα είχε σκεφθεί όταν αράδιαζε ψεύτικες υποσχέσεις στον Ελληνικό Λαό, όταν παρίστανε το σωτήρα της Ελλάδος, λέγοντας: «Εμείς με ένα νόμο θα καταργήσουμε το Μνημόνιο και θα απαλλαγούμε από  αυτό».
    Όταν η Κυβέρνηση αυτή, παρίστανε το λιοντάρι, λέγοντας ότι: «όταν θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας, θα τους βαράμε τα νταούλια και αυτοί θα χορεύουν» κ.λπ.
    Τώρα! αφού σαν Κυβέρνηση απέτυχε ν’ αποσπάσει μέτρα έστω και χειρότερα ακόμη από την προηγούμενη Κυβέρνηση, αφού ακόμη χώρισε τον Ελληνικό λαό σε Μνημονιακούς και Αντιμνημονιακούς, λες και υπάρχει Έλληνας που επιθυμεί Μνημόνιο, αυτό το άθλιο σύμφωνο ανάγκης, για το οποίο επίσης οι Έλληνες Πολιτικοί φταίνε από πάσης πλευράς, μετά την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα, με τον κομματισμό τον Λαϊκισμό και τον άθλιο συνδικαλισμό , έρχεται σήμερα και ζητά Δημοψήφισμα από τον Ελληνικό Λαό.  Δηλαδή τι να ψηφίσει ο Ελληνικός λαός, ότι και να ψηφίσει τώρα ψηφίζει μόνος του την Καταστροφή του.   
    Διότι εδώ που φθάσανε τα πράγματα και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός πλέον είναι η καταστροφή του. Δείτε την εικόνα στις τράπεζες σήμερα [27-6-15] είναι έργο και αυτό δικό σας. Το Δημοψήφισμα σημαίνει ριψασπιδισμός και έχει έναν δυστυχώς ανέντιμο σκοπό, να διατηρηθεί στην εξουσία η παρούσα Κυβέρνηση, παρά την παταγώδη αποτυχία της, όχι μόνο στις διαπραγματεύσεις αλλά και στην πάταξη της φοροδιαφυγής, το μεταναστευτικό, την γραφειοκρατία και την μείωση των εξόδων του κράτους.
    Η Πολιτική Εντιμότητα υπαγορεύει στην παρούσα κυβέρνηση, αφού απέτυχε να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να οδηγήσει την χώρα, αντί πάσης θυσίας σε ανάκαμψη, να υποβάλλει ή την παραίτησή της, ή το προτιμότερον να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συμβούλιο αρχηγών Κομμάτων, για μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από όλα τα Κόμματα, για μια τετραετία. Έτσι στις αποφάσεις αυτής θα συμμετέχει όλος ο Ελληνικός λαός και εάν οι πολιτικοί μας δώσουν ταυτόχρονα το παράδειγμα, λένε επιτέλους την αλήθεια και είναι ενωμένοι όλοι μαζί, να είναι βέβαιοι ο Ελληνικός Λαός θα τους ακολουθήσει σε κάθε προσπάθειά των, όσο και αν πονέσει.
    Μην γίνετε επιτέλους ριψάσπιδες καταφεύγοντας σε Δημοψηφίσματα ή Εκλογές, μεταφέροντας έτσι την ευθύνη στον Ελληνικό Λαό, για ότι συμβεί.
    Λέει ο ΞΕΝΟΦΩΝ: «Δια της Υπακοής, της Καρτερίας, των κόπων, των κινδύνων, της σύμπνοιας και της Ενότητος μεγάλα οφέλη προσδοκώμεν». (Κύρου Παιδεία, Βιβλ. 3, Κεφ. 3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου