Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μια σκηνή σε εφορία, περιγράφει όλη την ελληνική πραγματικότητα



Μια σκηνή σε εφορία, περιγράφει όλη την ελληνική πραγματικότητα
    Παρασκευη πρωι, στο πρωτόκολο μιας Εφοριας στη Θεσσαλονικη , πριν θεσω το θεμα μου στην προϊσταμενη, αυτη..μιλαει με μια κυρια διπλα μου.
    Η κυρια ειναι καθαριστρια και το ονομα της μεσα στο ..ΦΕΚ
    Και ρωταει η καθαριστρια
με την άδεια μου του 2013 τι γίνεται ;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Σχόλιο makpress: ο κόσμος καίγεται και η καθαρίστρια που επαναπροσλήφθηκε στο δημόσιο, το πρώτο πράγμα που ρώτησε μόλις μπήκε στην υπηρεσία, ήταν πότε θα πάρει την άδεια του 2013 !
    Η ίδια προφανώς θα κρατούσε πανό κατά τη διάρκεια των "αγώνων" της, για "κοινωνική αλληλεγγύη". Θα έκανε like στο facebook στο κείμενο του Μπρέχτ "όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα...." , ζητώντας από εμάς να τη στηρίξουμε στο "δίκαιο αγώνα της".
    Καταλαβαίνετε τι "αγώνες" θα δίνουν οι συνδικαλιστές, με νομικά επιχειρήματα ότι η απόλυσή τους ήταν καταχρηστική, άρα δικαιούνται φέτος, την άδεια του 2013, του 2014 και του 2015, δηλαδή 3 μήνες μαζεμένους.
    Δεν σώνεται με τίποτε το μπουρδέλο αδέρφια ! Είναι τόσο πορωμένοι μέχρι το μεδούλι με "τα δικαιώματά τους" οι δημόσιοι υπάλληλοι, που ενώ η χώρα βογκάει στα ΑΤΜ και τα βενζινάδικα, αυτοί κάνουν "αγώνες" για την άδεια μιας χρονιάς, που δεν δούλεψαν !
    Εκατομμύρια συνάνθρωποί τους γύρω τους δεν έχουν να φάνε κι αυτά τα θρασίμια το πρώτο που σκέφτηκαν είναι πώς θα γίνει να πάρουν και την άδεια του 2013 ! Μόνο "δικαιώματα" !
    Δεν σώνεται με τίποτε το μπουρδέλο αδέρφια ! Όσοι μπορείτε να φύγετε, να πάτε σε άλλη χώρα, φύγετε όσο προλαβαίνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου