Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πρός ηλιθ..... που ..."Μένουνε Ευρώπη" !!!



Πρός ηλιθ..... που ..."Μένουνε Ευρώπη" !!!
http://papaioannou-giannis.net/
    Αγαπητά ζώα, Αφού δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι μιά συγκέντρωση που την ζήτησαν οι δανειστές-απατεώνες μέσω tweeter, και συμμετέχουν βγάζοντας selfies Μπουμπούκια και Μπαρμπι-μπούληδες, και Παπα-νανάκια με ΜΚΟ των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, και όλη η δωσιλογική νομενκλατούρα.. και συμμετέχετε και εσείς… τότε είστε άξιοι της μοίρας σας η οποία πρέπει να διαμορφωθεί ως εξής:
    Αύριο ο πρωθυπουργός πρέπει να υπογράψει νέο μνημόνιο, τα "ευεργετήματα" του οποίου θα πρέπει να αφορούν ειδικά και μόνον εσάς και που θα είναι:
Μείωση μισθών και συντάξεων άμεσα κατά 20% τουλάχιστον, και 5% κατ” έτος μέχρι το 2025.
Κατώτατος μισθός στα 280 ευρώ.
Αύξηση του ΦΠΑ στα αγαθά διατροφής και πρώτης ανάγκης στο 25%.
Κατάργηση κάθε είδους πρόωρης σύνταξης καθώς και του ΕΚΑΣ.
Αύξηση ορίου συνταξιοδότησης για όλους στα 68 χρόνια.
Φόρος εισοδήματος από το πρώτο ευρώ, ενιαίος στο 40% για όλα τα εισοδήματα μέχρι 30.000 ευρώ, και σταδιακή μείωση για μεγαλύτερα εισοδήματα.
Ποινικοποίηση των χρεών προς το Δημόσιο από το όριο των 1500 ευρώ και πάνω.
Επαναφορά του ΕΝΦΙΑ και ενσωμάτωσή του και πάλι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Κατάργηση προστασίας οποιασδήποτε μορφής για οποιαδήποτε περιουσία.
    Εμείς οι υπόλοιποι ας μείνουμε εκτός Ευρώπης, εκτός ευρώ, και ας (ξανα)χρεοκοπήσουμε! Εσείς μπορείτε να »μένετε Ευρώπη» ..κι εμείς μπορούμε να »μένουμε μαλάκες» ατενίζοντας το μέγεθος της ηλιθιότητάς σας!  Κρίμα…..Κρίμα που λεγόμαστε και “μεις, και “σεις, Έλληνες! Κρίμα που ένα μεγάλο ποσοστό πραγματικών ανθρώπων -που αυξάνει συνεχώς- αγωνίζεται να σας βγάλει απο το τέλμα της ζωώδους σας ύπαρξης. Δεν το αξίζετε.
     Το επιβάλλει όμως η Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα,..αλλά και η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων. Η μία σας αφορά τυπικά, και η άλλη ουσιαστικά! Κατά τα άλλα επιθυμούμε υγεία να έχετε,..να δουλεύετε στο σκλαβοπάζαρο »η Ευρώπη» κατά την επιθυμία σας. Χαιρετισμούς στ” αφεντικά σας, και κάντε και μία κωλοτούμπα εκ μέρους μας.....(διεγράφησαν δύο λέξεις)
    Με συμπάθεια, όπως αρμόζει για όλα τα πλάσματα της γης, Οι υπόλοιποι Έλληνες!.. 

9 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε μαλάκα (αφού κατά δήλωση σου παραμένεις μαλάκας), θα σου απαντήσω με ένα ανέκδοτο.
    Κάποτε ένας μαλάκας, που θεωρούσε τον εαυτό του πανέξυπνο, οδηγώντας το αυτοκίνητο του μπήκε ανάποδα σε μια κεντρική αρτηρία. Όλοι οι οδηγοί που ακολουθούσαν κανονικά τη πορεία τους προσπαθούσαν να τον αποφύγουν,του έκαναν νοήματα και τον φασκέλωναν, Αυτός συνέχιζε ατάραχος και σχολιάζοντας "κοίτα φίλε μου πόσοι ηλίθιοι πάνε ανάποδα και ζητάνε και τα ρέστα". Αν το κατάλαβες το ανέκδοτο φαντάζομαι ότι σε δικαιώνει για τον αυτοπροσδιορισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφεύγεις.... Άσε τους λαϊκισμούς και απάντησε αν μπορείςμε τις όποιες απόψεις σου σωστά ή λάθος, στην ορθή επιχειρηματολογία που προτάσσει ο συντάκτης. Όσον αφορά το γνωστό κρυόκολο παιδικό ανέκδοτο που ευαγγελίζεσαι, σου υπενθυμίζω ότι η ιστορία γράφεται με ηγέτες που είχαν το κουράγιο να πάνε αντίθετα στο ρεύμα της εποχής τους, αυτό που ακολουθούσαν οι δοσίλογοι, οι μίζεροι, οι φοβικοί και μοιραίοι, προτάσσοντας πάντα την αξιοπρέπεια και την υπόληψή του λαού που ηγούντο. Σίγουρα το κατεστημένο της εποχής (που φαίνεται είσαι άξιος εκπρόσωπός), κάπως έτσι θα χλεύαζε όσους πάλευαν με τα θεριά,τους 1000 Θερμοπυλομάχους, τους αγωνιστές του 1821, ακόμα και το έπος του 40. Χαμένοι από χέρι όλοι τους αλλά το μάτωσαν το θεριό . Γι' αυτό φίλε μου άσε εμάς να πονάμε με τα χάλια της δόλιας παρτρίδας, που κάποιοι που οδηγούσαν σωστά στο ρεύμα κυκλοφορίας φρόντισαν να την ρίξουν στα βράχια και εσύ συνέχισε την "δουλειά" που γνωρίζεις καλά.

      Διαγραφή
    2. Εγώ σχολίασα ένα τύπο, που δηλώνει μαλάκας από μόνος του και θεωρεί ηλίθιους όσους δεν συμφωνούν μαζί του..Προφανώς εσύ που τον υπερασπίζεσαι κάτι θα ξέρεις. Όσο για τα υπόλοιπα που λες, δεν εκχωρώ σε κανένα το δικαίωμα να θεωρεί ότι είναι πιο πατριώτης από τους άλλους, ειδικά όταν τον όψιμο πατριωτισμό σας στα πλαίσια του λαϊκισμού θα τον πληρώσουμε πολύ ακριβότερα μα τη συμφωνία που σου φέρνει "η πρώτη φορά αριστερά". Και επειδή μιλάς για ηγέτες, είδες κανένα να κυκλοφορέι εδώ και χρόνια? Αν θέλεις δε επιχειρήματα κατά των "δραχμολιγούρηδων", ρίξε μια ματιά τι τραβούσαν στη Κατοχή πολλαπλασίασε το επί 5, συνυπολόγισε την ανθεκτικότητα των ανθρώπων εκείνης της εποχής που προέρχονταν από πόλεμο συγκρίνοντας τη με τους καλοζωισμένους της εικονικής ευμάρειας σήμερα και θα έχεις την απάντηση σου. Εξαιρούνται των παραπάνω όσοι έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και περιμένουν πως και πως να έρθουν να σε αγοράσουν.

      Διαγραφή
    3. ....Εντάξει σέβομαι τις απόψεις σου, δεν έχω εξάλλου καμία διάθεση αντιδικίας μαζί σου και αν νομίζεις πως κάπου σε έθιξα το μαζεύω. Μη προσπερνάς όμως ελαφρά τη καρδία γεγονότα και πρακτικές που εφαρμόσθηκαν για 40 τόσα χρόνια οδηγώντας μας στην καταστροφή. Δεν θυμάμαι σε αυτό το διάστημα να δεχθήκαμε καμιά επίθεση με πυρηνικά, ούτε να χάσαμε κάποιον πόλεμο, ή να πέσαμε θύματα τεράστιων σεισμών ή να μας χτύπησαν τσουνάμι. Σε αντίθεση οι υπόλοιποι της Ευρώπης προόδευσαν. Τι συνέβη λοιπόν στην Ελλάδα και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο; Γιατί μας έφεραν στο χάος; Να θυμηθούμε το θάψιμο καραμπινάτων σκανδάλων (χρηματιστήρια, μικροομολογιούχοι, εξοπλισμοί, Βατοπέδια, Μαντέλιδες, Τσουκάτοι, Ζίμενς........); Τις εθνοπροδοσίες; (Ίμια, Οτσαλάν, Γκρίζες ζώνες, Μακεδονία [120 χώρες επί Σιμίτη είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια και μας κοιμίζανε απληροφόρητους]). Μήπως τη φτωχοποίηση, τη μιζέρια, τις αυτοκτονίες; Καταντά κουραστικό.... Ο φυλακισμένος Άκης πιάστηκε με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και ο Τούρκογλου στη βουλή μιλούσε για αριθμούς τηλεφώνου. Τι να πρωτοθυμιθείς με τους προδότες.Δεν πρέπει τέλος πάντων να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν ποινές; Οι δε καινούργιοι Ελληνοποιούν τους μαμελούκους και φτιάχνουν τεμένη (για ποιους άραγε; Για τους Σιίτες ή τους Σουνίτες ή τους Αλεβίτες; Τόσο επιφανειακοί και πρόχειροι είναι οι πολιτικοί μας). Λαός σε παρακμή, χώρα υπό διάλυση, με υπογεννητικότητα, με γηρασμένο πληθυσμό, με τα καλλίτερα μυαλά της νεολαίας μας μετανάστες στο εξωτερικό, με απίθανες εισροές λαθροεποίκων. Ποιοι υπέγραφαν τα Δουβλίνο 2 και 3; Κάδος απορριμμάτων η Ελλάδα.... Όσο για τους "δραχμολιγούριδες" που αναφέρεις, άστο καλλίτερα. Μη μπερδεύεις φίλε ανόμοια πράγματα. Η τίμια σύγκριση για το Εθνικό νόμισμα νομίζω πρέπει να γίνει όταν η δραχμή σαν σκληρό νόμισμα ήταν σε σχέση με το δολάριο στο 1/27, τη δεκαετία του 70 και όχι ως υποτιμημένο νόμισμα αμέσως μετά από κατοχή και εμφύλιο πόλεμο. Για το άλλο νομίζω έχεις δίκιο, μετά θάρθουν να αγοράσουν τα πάντα όσο -όσο. Το ζητούμενο πάλι είναι, γιατί επετράπη στους "φιλέλληνες" να βγάζουν λαθραία και ανεξέλεγκτα κεφάλαια στο εξωτερικό; Δε θέλω να είμαι πεσιμιστής και καταστροφολόγος αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει επιστροφή στην επερχόμενη καταστροφή. Δυστυχώς για την Ελλάδα. Ζητώ επιείκεια από την Διαχείριση για το μακροσκελές του σχολίου και επίσης δηλώνω κατανόηση στις απόψεις του συνομιλητή μου παρά τις όποιες διαφωνίες μας.

      Διαγραφή
    4. Για όλα αυτά που περιγράφεις και λίγο-πολύ συμφωνώ (όπως και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται ανεξαρτήτως κομμάτων) ποιος φταίει? Η Ευρώπη ή εμείς? π.χ. Η διαπίστωση ότι το ασφαλιστικό μας σύστημα καταρρέει, έγινε από το 1991. Φταίει η ΕΕ που ζητά σήμερα να λάβεις σκληρά μέτρα (κάτι που δεν κάναμε από μόνοι μας) προκειμένου να γίνει βιώσιμο, ώστε να πιάσει τόπο ο δανεισμός που ζητάμε? Αν δεν υπήρχε η ΕΕ θα έπρεπε να την έχουμε εφεύρει για να προχωρήσει κάτι σε αυτό το τόπο του ωχαδερφισμού, της ρεμούλας και της καλοπέρασης που αρνείται να εφαρμόζει κανόνες (να σου απαριθμήσω πόσες φορές μας έχουν σύρει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για μη τήρηση κανόνων και πόσα πρόστιμα πληρώνουμε για αυθαιρεσίες?). Όσο για τους "δραχμολιγούρηδες" είναι απόλυτα σχετικό με τα προεκτεθέντα, διότι η επιστροφή στη δραχμή είναι η κρυφή επιδίωξη όσων επιθυμούν τη ρήξη. Όσο για την ισοτιμία που αναφέρεις ($1/27) αν τη ξαναδείς ποτέ (εφόσον φυσικά πάμε στη δραχμή) θα έχεις περάσει προηγουμένως δια μέσου 10 περιόδων κατοχής και των δεινών που τη συνόδευαν

      Διαγραφή
  2. Διαφωνώ με τον συντάκτη και συμφωνώ με τον σχολιαστή. Προφανώς αγνοεί ο συντάκτης τι συνέπειες θα έχει τυχόν μη συμφωνία και ρήξη.... Ας μιλάμε μόνο για όσα ξέρουμε....
    http://marketnews.gr/article/184192/h_siwphlh_pleiopshfia_yper_tou_euro_kai_ths_ypeythinis_ethnikis_aksioprepeias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως θα έπρεπε, με την ανάρτηση να βάλω και τα δικά μου σχόλια, όπως το συνηθίζω σε πολλές περιπτώσεις.
    Διαφωνώ με το ''στύλ'' και το λεξιλόγιο, που δεν είναι και τρομερό στο κάτω - κάτω, όμως η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ με προβληματίζει, και θα έπρεπε να προβληματίζει όλους.
    Όσο για το ΓΕΓΟΝΟΣ ( την συγκέντρωση εννοώ ) , αμφιβάλλει κανένας οτι ήταν υποκινούμενη? Μήπως όσοι βγήκαν, βγήκαν μόνοι τους στο δρόμο ? Μήπως κυκλοφόρησε κάποιο φέιγ - βολάν και έτρεξαν όσοι έτρεξαν ?
    Λυπάμαι που μερικοί ( πολλοί δυστυχώς ) δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ την έχουμε ''βαμμένη'' και μάλιστα με καρά-μπογιά.
    Το σχόλιο κλείνει με το τραγουδάκι
    ''Τώρα κλαίς, γιατί κλαίς
    σύ δεν ήσουν που γέλαγες χτές
    Μόνος σου έχεις γκρεμίσει όσα εγώ είχα χτίσει
    τώρα τάχα, γιατί κλαίς...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανδρέα, δεν υπάρχει συγκέντρωση που να μην καπελώνεται από κάποιους (κόμματα, συντεχνίες κλπ). Μήπως η συγκέντρωση που έκαναν οι υπερασπιστές της ρήξης και εραστές της δραχμής ήταν αυθόρμητη και όχι υποκινούμενη από τα ενδιαφερόμενα κόμματα? Για αυτό και αυτά περί καπελώματος είναι πρόφαση για να υποβαθμίσουν μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση επειδή κάποιοι (ξέρουμε ποιοι) αρνούνται να δεχθούν ότι υπάρχει και αντίθετη άποψη από τη δική τους. Η ουσία είναι ότι όσοι πήγαν, πήγαν γιατί πιστεύουν ότι το μέλλον της Χώρας και των παιδιών τους είναι μέσα στην ΕΕ και το € και αυτό διακήρυξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή