Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Σερνουν σε δικη Ταξιαρχο του Ελληνικου Στρατου επειδη ζητησε να βγει ο στολος να φυλαξει τα συνορα...!!!Σερνουν σε δικη Ταξιαρχο του Ελληνικου Στρατου επειδη ζητησε να βγει ο στολος να φυλαξει τα συνορα...!!!
Ειναι αυτος που απετρεψε να στηθει το αγαλμα του σφαγεα βελουχιωτη στα Τρικαλα...!!!
eleftheriskepsii.blogspot.com
http://www.stoxos.gr
    Πόση ξεφτίλα θα ανεχθούμε ακόμη πια από αυτήν εδώ την Κυβέρνηση και τους Υπερασπιστές των παρανόμως εισβολέων στο Ελληνικό Έδαφος… Στέλνουν για ανάκριση Ανώτατο Έλληνα Αξιωματικό επειδή ζήτησε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα !
    Το χειρότερο απο όλα είναι οτι υπάρχουν ακόμη και Ελληνόφωνοι που δήθεν στο όνομα του ανθρωπισμού ζητούν την κεφαλή επι πίνακι Έλληνα Ανωτάτου Αξιωματικού που ζήτησε με άρθρο στο διαδίκτυο να βγει ο Ελληνικός Στόλος και να φυλάξει όπως οφείλει τα Θαλάσσια Σύνορα !
    Ο Λόγος για τον
Ταξίαρχο ε.α Ιωάννη Ξηρό ένα Αξιωματικό που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ώς άλλος ταξιδευτής του κόσμου υψώνει την Ελληνική Σημαία στα Πέρατα του Κόσμου!
    Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Ξηρός δεν αφήνει ποτέ την ευκαιρία να πάει χαμένη και την Ελληνική Σημαία την έχει πάντα μαζί του !
    Το επίμαχο Άρθρο του Ταξιάρχου που ενόχλησε ακόμη και μερίδα των Αιρετών του Δ.Σ της Πόλης των Τρικάλων που έσπευσαν να καταθέσουν εναντίον του Αξιωματικού !
    Είναι βέβαια οι ίδιοι εκείνοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι των Τρικάλων που ενέκριναν την στέγαση στο Ιστορικό Μνημείο της Πόλης το Τρικάλων το Φρούριο … Προσφύγων και λαθρομεταναστών !
    Με μια Λεβέντικη απάντηση , που είναι σωστός Καταπέλτης ,αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού , ο Ταξίαρχος Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν, ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος
    Μια Ομάδα αριστεριστών γνωστοί για τον αγώνα που κάνουν ώστε να «ηρωποιήσουν τον Άρη Βελουχιώτη » στόχευσαν τον Αξιωματικό καταθέτοντας μηνυτήριο αναφορά στην Εισαγγελία Τρικάλων ,στηριζόμενοι στον αντιρατσιστικό νόμο που όμως πρόσφατα κρίθηκε αντισυνταγματικός απο δικαστήριο της Κρήτης (αθωώνοντας έτσι το Γερμανό Καθηγητή που έγραψε κατά των Κρητικών Αγωνιστών στην Μάχη της Κρήτης !
    Αντιδρώντας ο Ταξίαρχος Ξηρός Ιωάννης στη μηνυτήριο αναφορά της Ομάδας «Μέτωπο Λαού» απάντησε με επιστολή του Καταπέλτη στα τοπικά ΜΜΕ!
    Ακόμη και μέσα στη Τουρκία δεν δίστασε να Υψώσει την Ελληνική Σημαία ο Ταξίαρχος Ξηρός …Μπράβο Γιάννη!
    Μέτωπο Λαού. Πραγματικά ευφάνταστος τίτλος και μεγαλειώδης για μια θλιβερή παρέα θλιβερών αριστερών, πλήρως ανιστόρητων, προ πολλού απωλεσάντων το τραίνο της Ιστορίας, αμφίβολη σχέση εχόντων με την κοινή λογική.
    Η παρέα αυτή εγκάλεσε τον γράφοντα και κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά εναντίον του στον Εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία οτι ο γράφων με μια αποστροφή ενός άρθρου του «προσκαλεί και παροτρύνει στην διάπραξη μαζικών εγκλημάτων την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Στόλου» ζητώντας με το άρθρο του την επέμβαση του Στόλου στο Ανατολικό Αιγαίο με αποστολή την αποτροπή της έλευσης προσφύγων-λαθρομεταναστών με κάθε πρόσφορο επιχειρησιακό μέσο, εμποδίζοντας τις βάρκες να εισέλθουν στα χωρικά μας ύδατα.
    Επ’ αυτού ο γράφων απαντά ότι ουδόλως και ουδένα παρότρυνε για διάπραξη εγκλημάτων.Το μόνο που ζήτησε και ακόμη ζητά είναι η πάση θυσία προστασία των ελληνικών συνόρων, τα οποία συνεχώς παραβιάζονται από κατακλυσμό αλλότριων και αλλόθρησκων μουσουλμανικών φύλων.
    Ο Στόλος είναι βασικό βεβαίως μέσο προστασίας και αποτροπής. Βεβαίως αν κατά τις επιχειρήσεις κάποιες βάρκες, οδηγούμενες από ανθρώπους που δεν υπακούουν στις υποδείξεις αναποδογυρίσουν και κάποιοι πνιγούν, σ’ αυτό δεν ευθύνεται ο Στόλος ,αλλά οι ίδιοι και όσοι τους στέλνουν εδώ.
    Η αποστολή δεν αλλάζει εξ αιτίας αυτού, ούτε μετατοπίζεται η ευθύνη, λόγω κάποιων απωλειών, αποδεκτών σε κάθε στρατιωτική επιχείρηση.
    Ο γράφων δεν παίρνει πίσω ,ούτε ανασκευάζει ούτε λέξη από τα γραφόμενά του και ξεκαθαρίζει οτι δεν φοβάται κανέναν και τίποτε.
    Το όνομά μου είναι στο τέλος κάθε άρθρου μου και δεν κρύβομαι πίσω από κανένα Μέτωπο ή πολιτική παράταξη, μόνος έχω την ευθύνη για τα λεγόμενα και τις πράξεις μου.
    Όσο για την πρότασή μου να βγει ο Στόλος, αυτό αποτελεί για την συνείδηση του γράφοντος κραυγή αγωνίας για μια ιστορική χώρα ,την οποία με ευθύνη των ηγεσιών της και προεξαρχούσης της Αριστεράς την αντιμετωπίζουν ως χώρο και όχι ως χώρα, την μετατρέπουν σε πολυπολιτισμικό Γιουνανιστάν, χωρίς να ερωτήσουν τον λαό της.
    Ο γράφων γνωρίζει οτι ο πατριωτισμός και η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα είναι έννοιες ξένες προς τους ανθρώπους του «Μετώπου Λαού.»
    Παρόλα αυτά με χαρά προσμένω την ποινική μου δίωξη, διότι έτσι θα έχω την τιμή να υπερασπίσω και με άλλον τρόπο, μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων την ταυτότητα και την Ιστορία της αιώνιας Ελλάδας, όπως τόσα χρόνια κάνω με την αρθρογραφία μου.
    Αν οι δικαστές μου επιβάλλουν ποινή επειδή θέλω την Ελλάδα ελληνική θα την δεχθώ ευχάριστα και αγόγγυστα ,ασχέτως με όση λάσπη ντύσουν στα μέσα την ποινή αυτή οι διώκτες μου αριστεροί, οι οποίοι έχουν τόση σχέση με τον Ελληνισμό, όση ο γράφων με την αστροναυτική (
και αστροναύτης δεν είμαι).Ούτως ή άλλως το δικαστήριο της Ιστορίας θα δικαιώσει μόνον εμένα.
Σχόλιο: Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ανώτατο Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού απο φορείς και απλούς πολίτες!
Οι γνωστοί Αριστεριστές δεν του συγχωρούν οτι ο Ταξίαρχος μάζεψε υπογραφές του Τρικαλινού Λαού και απέτρεψε να στηθεί μνημείο στο όνομα του Βελουχιώτη !
Υ.Γ :Η Ε.Α.Α.Σ της οποίας ο Ταξίαρχος είναι ενεργό Μέλος θα σταθεί στο πλευρό του Αξιωματικού που ήδη τον κάλεσαν για Ανάκριση Παραμονή των Φώτων ;

20 σχόλια:

 1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΗΡΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΝΩΣΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΟΥΣ 80.000 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΣΩΜΑ. ΑΝΤΓΟΣ ΕΑ Ν.ΝΑΟΥΜ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1)Η φύλαξη του σπιτιού μας,είναι ιερή υποχρέωση(υπέρ ...και εστιών).
  2)Το Αιγαίο,είναι,'πυριτιδαποθήκη',χρήζει,λεπτούς χειρισμούς.
  3)Προτιμώ,λήθη,του εμφυλίου.
  4)Η ετυμηγορία του λαού,πρέπει,να είναι,σεβαστή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς για μιά άλλη φορά στην Ελλάδα επειδή ο Συνάδελφος Ξηρός Ιωάννης έγραψε το αυτονόητο για να προστατευθεί η Πατρίδα μας είναι κατηγορούμενος. Το αξίζει ένα ΜΠΡΑΒΟ γιατί με το άρθρο του αποδεικνύει ότι υπάρχουν και πραγματικοί Ελληνες Πατριώτες αλλά δυστυχώς σήμερα αν ένας απλός πολίτης είναι Πατριώτης διώκεται ενώ άλλοι που με δηλώσεις τους αλλά και με πράξεις τους προβαίνουν σε προδοτικές πράξεις αμοίβονται. Οπως γράφει ο Νίκος Makfloga ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ αλλά και άλλοι ΗΡΩΕΣ του 1821 θα βλέπουν από ψηλά και θα διερωτώνται ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ"
  Ολοι οι ε.α συνάδελφοι πρέπει να είμαστε παρόντες στην εκδίκαση
  Μιχάλης Σχης ε.α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΕΖΙΑΔΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Κ. ΞΗΡΟ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. ΛΙΑΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΓΟΣ Ε Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η "φίμωση" του γραπτού λόγου, στον οποίον ΔΕΝ υπάρχουν, υβριστικές λέξεις και θέσεις, αλλά εκτιμήσεις και τοποθετήσεις κάποιου θέματος, δεν μπορεί να διώκονται. Διαφορετικά κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι κάκιστο δείγμα... και παραποιεί την "Δημοκρατία" για την οποία όλοι κοπτόμαστε... αλλά δεν την τηρούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητέ συνάδελφε,συντοπίτι.Σας συγχαίρω για την υψηλόφρωνα εθνική στάση.Την έχουν ανάγκη οι Έλληνες σήμερα που τα πάντα έχουν απαξιωθεί.Η Ιστορία δυστυχώς αφέθηκε σε εμπαθείς αριστερές πέννες.Αγνόησε τους ανιστόρητους.Όσο για τον αιμοσταγή ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗ, το Μυρόφυλλο όπου μεγάλωσα και είναι το πατρικό μου σπίτι,γνώρισε καλά την εγκληματική του δράση κι έζησε το άδοξο τέλος του.Λόγω περιορισμένου χώρου σου προτείνω το παρακάτω blog μου

  http://steka42.blogspot.gr/2015/03/1945-85.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. συγχαρτηρια. Μαζι σου αντιστεκομαστε στην αριστεριστικη θολοκουρτουρα παλιος συναδελφος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ..........ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ........ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.........ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ...........Κ....ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.....Κ...ΕΦΙΑΛΤΕΣ.............ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ........ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ........ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ............Α....ΡΕ....ΜΕΤΑΞΑ..........Κ.....ΠΛΑΣΤΗΡΑ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτοι οι ψευτοαριστεροι προοδευτικοι φασίστες προδότες μας εχουν φθάσει στο σημείο να ανατρεπουμε την.σωστη ιστορια και να εμφυλιονομασθε ως λαος... καλώς ο κ. Συναδελφος ζητησε την εξοδο του στολου στο Αιγαίον δια την.προστασία των . ελληνικών συνόρων. ..... ολοι προς υπερασπισιν του ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. αν αληθεύει θα πρέπει αμεσα να ενεργήσουμε και νομιμα αλλα και να απειλησουμε με εκτέλεση εμεις οι πολιτες τους όσους στράφηκαν εναντίον του ...
  πειτε μου όταν είστε έτοιμοι ( κοινοποιηστε)
  στο φ/β προφιλ Τάσος Μαστρογιάννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Υπάρχουν Αξιωματικοί με μεγάλα Αρ, φρύδια και Αξιωματικοί που δεν έχουν καθόλου Α,φρύδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Επιτέλους καιρός να αφυπνιστούμε,ειδάλλως,όπως πάμε,σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα δεν θα κατοικούν Έλληνες αλλά μια πανσπερμία αλλοδαπών μεταναστών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. 1000 ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΞΗΡΟ ΙΩΑΝΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Συγχαρητήρια στον ταξίαρχο κ. Ξηρό. Απορώ για το ότι στα Τρίκαλα ελήφθησαν υπόψιν οι υπογραφές που συνέλεξε. Οι διάφοροι κατά καιρούς κυβερνώντες τη χώρα μας δεν έλαβαν υπόψιν χιλιάδες υπογραφές για το θέμα των ταυτοτήτων, επίσης χιλιάδες υπογραφές καθώς και διαδηλώσεις για τη "συμφωνία των Πρεσπών". Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κ. Ζέρβας δεν έλαβε υπόψιν του 521 υπογραφές ατόμων που ζητούν να αλλάξει η επιγραφή στην αναθηματική πλάκα στη Θεσσαλονίκη που εξυμνεί τον ΕΛΑΣ ότι δήθεν απελευθέρωσε τη Θεσσαλονίκη (την ήδη απελευθερωμένη) το 1944.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Όταν σε καμμιά πεντηκονταετία ενδεχομένως να έχουμε μουσουλμάνο πρωθυπουργό της Ελλάδος με αντίστοιχη κυβέρνηση, τότε θα αντιληφθούμε ότι αν είχαμε επαρκή αριθμό 'Ξηρών' με γνήσια Εθνική συνείδηση, δεν θα είχαμε αφήσει την Ελλάδα να αλωθεί εκ των έσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή