Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Βόμβα Π.Καμμένου: "Μου ζήτησαν 20% απολύσεις στις ΕΔ! Θα έφευγαν ΕΠΟΠ και υπαξιωματικοί"Βόμβα Π.Καμμένου: "Μου ζήτησαν 20% απολύσεις στις ΕΔ! Θα έφευγαν ΕΠΟΠ και υπαξιωματικοί"
    Σε μια ομιλία ιδιαίτερα φορτισμένη, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι οι δανειστές ζήτησαν απολύσεις στις ΕΔ!
    Ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι “η μείωση κατά 400 εκατομμύρια σημαίνει πλήρης αφοπλισμός της χώρας.  Ούτε ένα αεροπλάνο δεν μπορούμε να σηκώσουμε για αναχαίτιση, ούτε ένα πλοίο δεν θα βγαίνει στο Αιγαίο για να αντιμετωπίζει τις τουρκικές προκλήσεις”.
    Και αναφερόμενος στις απαιτήσεις των δανειστών αποκάλυψε ότι ζητήθηκαν απολύσεις σε ποσοστό 20!
    Μας ζητάνε μείωση κατά 20%. Ξέρετε ποιοι θα απολύονταν αν δεχόμαστε τις απαιτήσεις τους; Οι ΕΠΟΠ, οι υπαξιωματικοί, τα νέα παιδιά των ΕΔ”, είπε ο Καμμένος.
    Ο ΥΕΘΑ διάβασε τον όρκο των Ευέλπιδων από το βήμα της Βουλής και πρόσθεσε με ένταση ότι “μας ζητούν να υποστείλουμε τις σημαίες , να σταματήσουμε προστατεύουμε τη χώρα”, προκαλώντας αντιδράσεις από βουλευτές της αντιπολίτευσης.
Δημοσιογράφοι πιστόλια
    Ο Καμμένος είπε ακόμη ότι έχει στοιχεία ότι έχουν δοθεί “πολλά χρήματα σε δημοσιογράφους που λειτουργούσαν σαν “πιστόλια” εναντίον όσων ήταν κατά των δανειστών”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου