Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ



ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Ο τίτλος ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ το ν/σ για την ιθαγένεια
    Καταψήφισαν και στην ολομέλεια, επί της αρχής του, το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια οι ΑΝΕΛ.
    Κατά την τοποθέτησή του ο εισηγητής του κόμματος Νίκος Μαυραγάνης έκανε λόγο για υποκρισία, σπουδή και προχειρότητα υπογραμμίζοντας κυρίως τα άρθρα με τα οποία υπάρχει «κάθετη» διαφωνία από το συγκυβερνόν κόμμα και αφορούν την απόκτηση της ελληνική ιθαγένειας από παιδιά που έχουν εγγραφεί στο δημοτικό καθώς και τα άρθρα που αφορούν τη δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης. «Αν δε φτάνουν οι οικονομικοί πόροι και αν πράγματι έχει πιστοποιηθεί αυτό και από τον ΟΗΕ ... τότε προκύπτει μία επιλογή: να προτιμήσεις του έλληνες πολίτες από τους μετανάστες για την επιδοματική πολιτική. Και τα άρθρα 7 και 8 να αλλάξουν προς αυτή την κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυραγάνης και κατέληξε «Οι ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι καταψηφίζουν επί της αρχής το ν/σ».
    Νωρίτερα, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου εμφανίστηκε αμετακίνητη στις θέσεις της για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τους αλλοδαπούς και κυρίως τα παιδιά τους. Κατά την έναρξη συζήτησης του επίμαχου νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, η κυρία Χριστοδουλοπούλου αποκλείοντας αλλαγές ουσίας, δήλωσε χαρακτηριστικά «Εμείς επιμένουμε σε αυτή τη γραμμή ισορροπίας που είναι και βιώσιμη και ρεαλιστική
Έσκισε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια από το βήμα της Βουλής ο Χ.Παππάς
Καλώς έπραξεν. ΑΛΕΞ
defencenet.gr 
    Tην αντίθεση τoυ Λαϊκού Συνδέσμου για το νομοσχέδιο που παρέχει την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά (λαθρο)μεταναστών έδειξε ο βουλευτής Χρήστος Παππάς. Ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, έσκισε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.
    Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και η τοποθέτηση του κ. Παύλου Χαϊκάλη (ΑΝΕΛ). 
     «Έλληνας δεν γίνεσαι. Έλληνας γεννιέσαι» είπε, κλείνοντας την ομιλία του, ενώ νωρίτερα υποστήριξε ότι οι μετανάστες ευθύνονται για την αύξηση των ασθενειών και της  εγκληματικότητας στη χώρα μας. 
    Είπε μάλιστα πως «υπάρχουν φωτογραφίες Αλβανών που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό» 
Χρυσή Αυγή: Ο Ν. Παππάς σκίζει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια από το βήμα της Βουλής
    Έντονη ήταν όπως ήταν αναμενόμενο η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια παιδιών μεταναστών που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Ν. Παππά να σκίζει το κείμενο από του βήματος
    Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο κοινοβούλιο, με τον έναν από τους κυβερνητικούς εταίρους να δηλώνει ότι θα καταψηφίσει. Αρνητικά τοποθετήθηκε και η ΝΔ, αλλά φυσικά και η Χρυσή Αυγή, η αντίδραση της οποίας και ήταν έντονη.
    Ο κοινοβουλευτικός επρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ανέβηκε στο βήμα, μίλησε για "προδοτικό νομοσχέδιο" και έσκισε το κείμενο επιδεικτικά μπροστά στους παριστάμενους βουλευτές.
  "Γράφουμε στα τελευταία των υποδημάτων μας το λαθρονόμο σας, αυτόν τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο. Αυτό το νόμο εμείς τον σκίζουμε, πάρτε τον" είπε ο κ. Παππάς και έσκισε το κείμενο του νομοσχεδίου.
    Ο προεδρεύων εκείνη την ώρα της ολομέλειας ( πού ήσουν, βρε Ζωή, έχασες τέτοια ευκαιρία… ) παρενέβη για να σημειώσει: "Θα μου επιτρέψετε να πω πως νόμου του ελληνικού κοινοβουλίου δεν σκίζονται".
Να και το ‘’κερασάκι’’ στην … τούρτα!
Αλβανοί φαντάροι στον Ελληνικό Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
    Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται "Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.
    Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα.
    Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.
    Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν "μάγκες" αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!
    Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.
Με πληροφορίες απο τον Πελασγό Κορυτσάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου