Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Photoshop στην υπηρεσία της Ευρώπης! Δείτε πώς "αύξησαν" τη συγκέντρωση των μνημονιακών



Photoshop στην υπηρεσία της Ευρώπης! Δείτε πώς "αύξησαν" τη συγκέντρωση των μνημονιακών
Πράγματι λοιπόν, αυτή η φωτογραφία επαληθεύει το
 ’ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ = ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ’’
Ντροπή σας να στηρίζετε τα ξένα συμφέροντα εις βάρος της Χώρας σας και μάλιστα τη στιγμή που η κυβέρνηση αγωνίζεται να επιτύχει τους καλύτερους όρους. Εσείς και οι τενεκεδένιοι ηγέτες σας είστε αξιολύπητοι για το πνευματικό σας επίπεδο και τα "πατριωτικά"  σας φρονήματα! Εσείς τελικά που το παίζετε "εθνικόφρονες" αποδειχθήκατε για άλλη μια φορά  Εθνικάφρονες, άβουλα και ανοϊκά  όντα, που ο κάθε αποτυχημένος τα σέρνει από τη μύτη.  JUAN
katohika.gr/
defencenet.gr
    Είναι απίστευτα τραγικό και συνάμα εξωφρενικό ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έκρυψαν την αλήθεια από τους Έλληνες .
    Στη συγκέντρωση που έγινε για το "Μένουμε Ευρώπη" συνέβη το τραγικό δυστύχημα .
    Η συρροή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή δεκάδες συνάνθρωποί μας, Έλληνες, έπεσαν μέσα στις σκάλες του μετρό του Συντάγματος .
    Το πλήθος μανιασμένο – παθιασμένο και από το μεγάλο όγκο αδιαφόρησε για τους πεσμένους Έλληνες στις σκάλες του μετρό Συντάγματος και άρχισε να στοιβάζεται πάνω του.
    Δημιουργήθηκαν στρώματα από ανθρώπους ο ένας πάνω στον άλλον που το επόμενο στρώμα ποδοπατούσε τους άλλους. Έτσι, είχαμε την απίστευτη τραγωδία με δεκάδες  συνανθρώπους μας οι οποίοι μείνανε και άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σκαλιά του Συντάγματος .
    Η απόδειξη είναι και οι φωτογραφίες …

    Που είναι οι σκάλες του Συντάγματος; .
    Αυτό που βλέπουμε εδώ στη φωτογραφία είναι το πάνω στρώμα των ανθρώπων που πατάει στα κεφάλια των από κάτω κι από κάτω πατάνε άλλους από κάτω και τα τελευταία 2-3 στρώματα δυστυχώς από τον όγκο και το βάρος των χιλιάδων, για να μη πούμε εκατομμύρια ανθρώπων, στο Σύνταγμα αφήσαν την ψυχή τους εκεί…ξεχασμένη μέσα στο χρόνο …και το βάθος των σκαλιών του Συντάγματος!!!! .
    Επειδή το θέμα είναι βαθιά συνωμοσιολόγικο και επειδή σίγουρα η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το κρύψει, το κατοχικά νέα έχει βάλει τους ερευνητές του να ελέγχουν όλα τα γραφεία κηδειών για το ποιος θα πάρει τη μεγάλη παραγγελία κρυφά για τους ανθρώπους που χαθήκαν στις σκάλες του μετρό .

    Άλλη πληροφορία δηλώνει ότι χιλιάδες άνθρωποι που έχουνε χάσει και ψάχνουν να βρουν τους ανθρώπους που χάθηκαν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ πηγαίνοντας στην ασφάλεια ή στα υπουργεία να καταγγείλουν την εξαφάνιση των δικών τους ανθρώπων, συλλαμβάνονται και στοιβάζονται όλοι σε κρυφά πλοιάρια όπου τους στέλνουμε σε διάφορες χώρες όπως η Ιραν, Ιράκ, Συρία, Πακιστάν κοκ
    Με τη δικαιολογία του πακέτου ανταλλαγής τουρισμού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου