Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

“Σινεμά με θέα” για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο πιο όμορφο μπαλκόνι της πόλης!



“Σινεμά με θέα” για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο πιο όμορφο μπαλκόνι της πόλης!
    Σε μια δροσερή πρόταση καλοκαιρινής εξόδου, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προτείνουν στο κοινό της πόλης μας Σινεμά Με Θέα, στο roof του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής - το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης - με μοναδική θέα τον Θερμαϊκό και μια επιλογή από έξι αγαπημένες ταινίες για τους σινεφίλ, στις 29/6 – 2/7, 6/7 – 9/7 & 13/7 – 16/7.
    Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης με χαρά προσκαλεί το κοινό και τους φίλους της, στην προβολή της αγαπημένης και ευαίσθητης ταινίας
Άθικτοι/Intouchables, τη Δευτέρα 6/7, στις 21:30μμ.
    Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς που χαρακτηρίζει τους δύο πολιτιστικούς φορείς – διοργανωτές το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μέρος των εσόδων αυτής της κινηματογραφικής βραδιάς, θα δοθούν για τα βήματα ζωής των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.
    Η ταινία προωθεί την αποδοχή της διαφορετικότητας, εμψυχώνει και περνά θετικά μηνύματα για την αναπηρία. Στην ΕΛΕΠΑΠ υποστηρίζουμε δυναμικά τις θεραπευτικές ιδιότητες του γέλιου, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε συνθήκες διασκέδασης και χαράς. Η ψυχοκοινωνική υπηρεσία της ΕΛΕΠΑΠ, μέσα από διάφορα προγράμματα και δράσεις φροντίζει για αυτό (θεατρικό παιχνίδι, εμψύχωση ομάδων, ομάδες έκφρασης, ανοικτές εκδηλώσεις κα).
    Θα χαρούμε να σας δούμε όλους στην προβολή της ταινίας, για να ενισχύσουμε τα βήματα ζωής των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ με πολύ και θεραπευτικό γέλιο!
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 4,00 ευρώ
Κάτοχοι Κάρτας Μέλους CineΚάρταF, φοιτητές, μαθητές, κάτοχοι κάρτας ανεργίας 3,00 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου