Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Καλοκαιρινά bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χαλκιδική



Καλοκαιρινά bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χαλκιδική
    Στη Χαλκιδική θα βρίσκεται και φέτος το καλοκαίρι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με καλοκαιρινά bazaar που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν οικονομικά τον Οργανισμό.
    Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
    Στα καλοκαιρινά bazaar μπορεί να βρει κάποιος: πετσέτες, σακίδια θαλάσσης, ρακέτες, παγουρίνο, κουβαδάκια, παιδικές μπλούζες, γυάλινα μπουκάλια, ποτήρια νερού και κούπες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.
    Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν κάνει διακοπές αλλά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.
    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία Νέας Καλλικράτειας το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & στην Πλατεία Νέων Μουδανίων την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 με ώρες λειτουργίας από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 00:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου