Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

9."Φαρμακερή" δήλωση Φ.Φράγκου για υποψήφιους που "δεν πιστεύουν στα Ιερά και τα Οσια της Φυλής"



9."Φαρμακερή" δήλωση Φ.Φράγκου για υποψήφιους που "δεν πιστεύουν στα Ιερά και τα Οσια της Φυλής"
defencenet.gr
 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    Με μία δήλωση που σε πρώτη ανάγνωση δεν ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας (υπηρεσιακός), επίτιμος Α/ΓΕΣ, στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος κάνει την δική του παρέμβαση στις εκλογές της Κυριακής.
    Μια δήλωση που αφορά κυρίως την επόμενη μέρα και μάλλον είναι απάντηση στις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν διακρίνονται για τον ιδιαίτερα πατριωτικό λόγο τους. Γιατί σίγουρα δεν μπορούν να εξευρεθούν μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υποψηφιότητες που θέτουν ως πρώτη θεμελιώδη αξία "τα Ιερά και τα  Όσια της Ελληνικής μας φυλής" που θέτει ως προϋπόθεση ο Φ.Φράγκος....
Ακολουθεί η δήλωση:
    "Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, θεωρώ επιβεβλημένη  αναγκαιότητα την  εθνική ομοψυχία, για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων όλων όσων επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας και του έθνους μας.
    Οι Έλληνες πρέπει να μείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναζητώντας αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.
    Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν αισθάνομαι υποχρέωση να δηλώσω την συμπαράσταση μου  στις υποψηφιότητες εκείνες, οι οποίες διαθέτουν τα απαιτούμενα δημοκρατικά, εθνικά, χαρακτηριστικά, πιστεύοντας στις θεμελιώδεις αξίες μας, με πρώτη την πίστη στα Ιερά και τα  Όσια της Ελληνικής μας φυλής.
    Όπως συμπεριφέρθηκα,  ως Έλλην Αξιωματικός που ορκίστηκε Πίστη και Αφοσίωση στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, στους υφισταμένους μου, χωρίς διακρίσεις και προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, έτσι συνεχίζω και τον δρόμο μου, με μόνο γνώμονα την Ελλάδα μας.
Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης
Επιτίμος Αρχηγός ΓΕΣ"

2 σχόλια:

  1. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΦΡΑΓΚΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ .....

    ΛΥΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕΣ, ΚΡΙΜΑ..........
    ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΤΙ -Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΓΙΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια? Ποιά σχόλια? Μήπως τα έγραψα με αόρατη μελάνη και δεν το κατάλαβα? Μήπως ο σχολιάζων έχει ιδιαίτερες ικανότητες να διαβάζει το μυαλό, ή μήπως είναι μάντης τύπου Κάλχα ?
    Μήπως έχει την ικανότητα να διαβάζει ''πίσω απο τις λέξεις'', ή, όπως φαίνεται ''μετά τις λέξεις'' ?
    Μήπως η αμετροέπεια σε συνάρτηση με την άγνοια κινδύνου δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα, το οποίο εαν κάποιος δεν μπορεί να χειριστεί, κινδυνεύει να ''σκάσει'' στα χέρια του ?
    Δεν περίμενα τέτοια άσκοπη και απρόκλητη επίθεση, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. Το θέμα είναι οτι ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. Αρκετά με το ''Κατιναριό'' !

    ΑπάντησηΔιαγραφή