Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

1.ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ



1.ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ
Ιωάννης Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτής της  Σ.Σ.Ε.
    Προσπαθεί ο Ελληνικός Λαός, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, να καταλήξει σ’ ένα συμπέρασμα, τι συμφέρει την χώρα μας, να δεχθεί τα κάποια μέτρα που υπογράφηκαν του μνημονίου ή να μην δεχθεί τα μέτρα που προτείνει η τρόϊκα και να δεχθεί τις επερχόμενες συνέπειες, στο άμεσο και μακρύ πλαίσιο χρόνου για την χώρα μας.
            Δυστυχώς, ώρες ατελείωτες συζητήσεων στην τηλεόραση επί του θέματος αυτού, από πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες, οικονομολόγους κ.λπ. κανείς μα κανείς δεν μας έπεισε, με το «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ», ποία πολιτική πρέπει να ακολουθήσουμε και τι πρέπει να γίνει. Το θέμα γίνεται ακόμη χειρότερο, όταν ακούμε δηλώσεις ευρωπαίων ηγετών και άλλων   όπως π.χ.
-           Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε χωρίς περιστροφές σε κοινή συνέντευξη με τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί: «Θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στο Ευρώ», αμέσως όμως συμπλήρωσε: «Τα χρήματα δεν θα δοθούν ελεύθερα πριν η Ελλάδα εκπληρώσει τις θεμελιώδεις υποχρεώσεις της».
-           Επίσης ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο: «Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ» δήλωσε σχολιάζοντας την δήλωση της Ολλανδής Επιτρόπου Νέλι Κρούς που είπε, «…Μία έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ δεν θα έβλαπτε την υπόλοιπη Ευρωζώνη….». Συμπληρώνω, εμείς οι Έλληνες, γνωρίζουμε ιστορικά ότι ουδέποτε Ευρωπαϊκή χώρα, εβοήθησε την Ελλάδα, εάν η βοήθεια δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα αυτής. Υπήρξαν στο παρελθόν, πραγματικοί ευρωπαίοι φιλέλληνες, οι οποίοι όχι μόνο βοήθησαν την χώρα, αλλά και πολλοί εξ’ αυτών θυσιάστηκαν για την Ελευθερία μας. Αυτοί ήσαν μεμονωμένα άτομα και τα οποία η Ελλάς Ετίμησε δεόντως. Άρα! πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι, δεν πρέπει ν’ αναμένουμε, αλτρουϊστική συμπαράσταση, σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο από καμία χώρα, το πρόβλημα είναι δικό μας, άσχετα αν κάποιες ευρωπαϊκές χώρες εκμεταλλεύτηκαν την πατρίδα μας, με ανοχή και ενοχή κυβερνήσεων της χώρας μας, αναγνωρισμένης πλέον ανικανότητας και ελλείψεως οραμάτων, για την ιστορική Ελλάδα.
            Σήμερα! πρέπει να πούμε κάποιες αλήθειες, ότι η χώρα μας έφθασε σ’ αυτήν την κατάσταση, εξ’ αιτίας της άθλιας, ανίκανης και εγκληματικής πολιτικής που εφάρμοσαν σχεδόν όλες, οι μετά την μεταπολίτευση κυβερνήσεις της χώρας μας και ιδίως τα τελευταία τριάντα χρόνια και έφθασαν την Ελλάδα έτσι, στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, χωρίς γυρισμό.
            Συμπερασματικά και κατηγορηματικά εδώ μπορούμε να πούμε, ότι αίτιο της οικονομικής μας καταστροφής είναι οι πολιτικοί της Ελλάδος, πλην λαμπρών εξαιρέσεων, και η λαθεμένη πολιτική των κομμάτων της χώρας μας.
            Το βασικό λοιπόν πρόβλημά μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ, αυτό είναι η αιτία όλων των δεινών μας, εκτός από το οικονομικό, η διάλυση της παιδείας, τα εθνικά μας θέματα, η ανασφάλεια που νοιώθει ο Έλληνας, η αύξηση της εγκληματικότητας, η διάλυση του εργατικού δυναμικού της χώρας, με την αφ’ ενός ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών και αφ’ ετέρου έλλειψη επενδύσεων, ως και το τεράστιο θέμα της ανεργίας έχουν τις ρίζες τους σ’αυτό.
            Επειδή το αίτιο των δεινών κατά βάση οφείλεται στην Πολιτική της χώρας μας, που εφαρμόστηκε από όλες σχεδόν τις Κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση, πρέπει άπαντες οι σημερινοί νέοι άνδρες και γυναίκες, που θ’ ασχοληθούν με την πολιτική, να απαρνηθούν άμεσα αυτή την καταστροφική πολιτική και να κάνουν την υπέρβαση και να καταλάβουν ότι ανήκουν στους υπηρέτες του Ελληνικού λαού και όχι στα προσωπικά συμφέροντα και στα συμφέροντα του άμεσου ποιμνίου των και ότι η αμοιβή των θα είναι μόνο ηθική και τίποτε άλλο. Εάν οι παλαιοί πολιτικοί δεν μπορούν να ενστερνισθούν αυτές τις αρχές, θα ήτο πράξη έντιμη, να παραιτηθούν και να φύγουν αμέσως, αναγνωρίζοντας την αδυναμία των και την ανικανότητά των.
    Ακόμη και σήμερα που ξύπνησε ο Ελληνικός λαός και βλέπει μπροστά του πλέον τον όλεθρο της χώρας του, με την ανάλογη συμπεριφορά των κομμάτων, που μόνο κίνητρο έχουν να χαϊδεύουν τ’ αυτιά των ψηφοφόρων των, δηλαδή οι ίδια άθλια πολιτική συμπεριφορά, επέτυχαν την δαιμονοποίηση της τρόϊκα και ότι τα μέτρα που προτείνει είναι ό,τι χειρότερο για την Ελληνική κοινωνία. Έτσι, λοιπόν τι έγινε οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες να έχουν σχεδόν πιστέψει ότι θα μπορούσε η χώρα να εξέλθει από την κρίση, στην σημερινή της κατάσταση, χωρίς την εφαρμογή επώδυνων μέτρων. Με αυτόν τον τρόπο παραπλανούν τα κόμματα τον Ελληνικό λαό, δεν τολμούν να του πουν την αλήθεια και επειδή δεν υπάρχει πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ, θα συνεχίζουν να παίρνουν άδικα μέτρα, όποια κυβέρνηση και εάν ανέλθει στην εξουσία, στρέφοντας τον λαό σε δράσεις και πράξεις, πολύ επικίνδυνες για την χώρα μας και το μέλλον αυτής. Ο μέχρι σήμερα προεκλογικός αγώνας των κομμάτων δυστυχώς απογοήτευσε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, όταν βλέπει νέους πολιτικούς ν’ αντιγράφουν τους άθλιους λαϊκιστές που κατέστρεψαν την χώρα μας. Σήμερα! Η επιλογή για τον ‘Ελληνα πολίτη είναι: ‘’Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα’’ και θα επιλέξει σύμφωνα με την αρχαία ρήση: «Mεταξύ χειρίστων ο μη Χείρων βέλτιστος». Και! Το χειρότερο αυτές οι εκλογές ενδέχεται, βάσει των φωνών που  ακούγονται, να έχουν γεύση καθεστωτική.
            ΗΓΕΤΗΣ: Το κυρίως προσόν του Ηγέτη είναι, να ζωντανεύει ελπίδα στις ψυχές των Ανθρώπων. Μόνο από εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ν’ ανθίζει χαμόγελο, να βουρκώνουν μάτια και να γεννιέται στη θέα του, στο πλήθος γιορτή.
            Αυτούς τους Ηγέτες σήμερα χρειάζεται η χώρα μας, αυτούς πρέπει να επιλέξει ο Ελληνικός Λαός, εάν θέλει να έχει μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου