Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

5.Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη!!! «Φρένο» από την Ελληνική νομοθεσία σε επαναστατικό όχημα του Πολυτεχνείου Κρήτης!!



5.Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη!!! «Φρένο» από την Ελληνική νομοθεσία σε επαναστατικό όχημα του Πολυτεχνείου Κρήτης!!
    Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του..  Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!.
    Το Eco Racer θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται, αλλά οι αγκυλώσεις της ελληνικής νομοθεσίας, αποτελούν τροχοπέδη στην εμπορική του εξέλιξη, ακόμα κι αν εμφανιστεί επενδυτής για να χρηματοδοτήσει το project.
    Για άλλη μία φορά μας αποδεικνύουν πως δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ανάπτυξη. απεναντίας κάνουν τα πάντα για να την αποφύγουν!!!
    Το αμάξωμα του Eco Racer είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει σασί αλουμινίου από ειδικά κράματα και κινείται από κυψέλες υδρογόνου, είναι αθόρυβο, και αυτό που παράγει ως αποτέλεσμα της κίνησης του είναι απλώς νερό, δηλαδή εκπέμπει μηδενικούς ρύπους. Το όχημα έχει διαπρέψει σε δοκιμασίες ασφάλειας και οικονομίας και έχει πάρει παγκόσμια την δεύτερη θέση.

1 σχόλιο:

  1. Πόσο δύσκολο εἶναι ἄραγε νά καταλάβουμε ἐπί τέλους ὅτι ὅλες οἱ σχετικές νομοθεσίες εἶναι ἔξωθεν ἐπιβεβλημένες; Σέ κάποιο ἀπό τά πρωτόκολλα τῶν "Σοφῶν τῆς Σιών" ἀναφέρεται κατά λέξιν: "Θά φορολογήσωμεν τήν ἀκίνητον περιουσίαν". Μἠπως σᾶς λέει τίποτε αὐτό; Αὐτό εἶναι ἕνα παράδειγμα γιά τό πῶς ἐπιβάλλονται κάποιοι "νόμοι" στό "ἐλεύθερο " ὑποτίθεται γκουβέρνο τῆς ψωροκώσταινας. Ἔτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή