Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

7.ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ



7.ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
http://www.pentapostagma.gr 
    Βλέποντας τα προεκλογικά spot των πολιτικών κομμάτων, αηδίασα ακόμη μία φορά με την παλιανθρωπιά που έχουν οι προδότες, η οποία δεν τους εμποδίζει να κοροϊδεύουν για το καθετί τους Έλληνες, προβάλλοντας δήθεν έργα και επιτυχίες τους, οι οποίες όχι μόνο δεν υφίστανται και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουμε στη χώρα μας, αλλά και που ποτέ αυτοί δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν, ούτε και θα ήθελαν κάποιος άλλος, πέραν αυτών, να τα πράξει.
    Είμαι αστυνομικός εδώ και 15 χρόνια. Δουλεύω από κατάταξής μου  σε μάχιμες Υπηρεσίες, με γνώμονα να είμαι πάντα δίπλα  στον συνάνθρωπό μου, στον συμπατριώτη μου και  όσο και αν αυτό φαντάζει γραφικό, με γνώμονα να είμαι στο πλευρό των αδυνάτων και των τίμιων ανθρώπων, χωρίς να με απασχολούν οι δημόσιες σχέσεις, τα «κονέ» και το οποιοδήποτε ιδίον όφελος. Θεωρώ απειροελάχιστο χρέος μου, να ενημερώσω τους συμπατριώτες μου για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την ασφάλεια, που «προσφέρει» το «ελληνικό» κράτος αυτή τη στιγμή στο Έθνος μας.
    Οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι σίγουρα πάνω από 3 εκατομμύρια, χωρίς χαρτιά, ή με χαρτιά στα οποία αναγράφονται ψευδή στοιχεία που οι ίδιοι δηλώνουν. Εδώ και πολλά χρόνια συμβαίνει το εξής στις περισσότερες περιπτώσεις που συλλαμβάνεται κάποιος απ’ αυτούς: κρατούνται για λίγες μέρες ή ένα δύο μήνες συνήθως  και στη συνέχεια αφού τους χορηγείται από την ΕΛ.ΑΣ. έγγραφο στο οποίο διατυπώνεται η υποχρέωση τους να αποχωρήσουν εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος, π.χ. εντός μηνός ή τριών μηνών, αφήνονται ελεύθεροι!!!
    Δηλαδή το κράτος λέει σε αυτόν που παραβίασε τους νόμους του, εισερχόμενος παράνομα στην  επικράτεια του, «φύγε σε αφήνω ελεύθερο και σε ένα μήνα να έχεις φύγει από την Ελλάδα»!!!
    Είναι δυνατόν αυτός που παραβιάζει τα σύνορά σου και δεν σέβεται τους νόμους σου, να σεβαστεί ένα χαρτί που αναγράφει μία υποχρέωση, την οποία ήδη ήξερε πριν έρθει παράνομα στην χώρα σου?
    Αυτά συμβαίνουν αν ο αλλοδαπός δεν βάλει δικηγόρο αφού συλληφθεί, σε αντίθεση με τους περισσότερους αλλοδαπούς που διορίζουν δικηγόρους, καθώς οι αμοιβή τους για τέτοιες περιπτώσεις είναι πενιχρή (αλλά θέλουν οι δικηγόροι το μεροκαματάκι τους και αυτές οι υποθέσεις αποτελούν γι αυτούς ένα ακόρεστο, εύκολο και γρήγορο έσοδο, όχι μικρό αν σκεφτούμε το πλήθος των λαθρομεταναστών).
    Σε αυτή την περίπτωση, αν βάλει δικηγόρο δηλαδή, ο  εξουσιοδοτημένος από τον αλλοδαπό δικηγόρος (τη δουλίτσα του κάνει και αυτός !!!), ως πληρεξούσιος του αλλοδαπού, θα κάνει ένα έγγραφο αίτημα στις Δικαστικές Αρχές, στο οποίο θα εκθέτει με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους ο αλλοδαπός  αιτείται τη νομιμοποίηση της παραμονής του στη χώρα.
    Οι λόγοι σχεδόν πάντα είναι οι εξής: είναι πολιτικός πρόσφυγας και κινδυνεύει στη χώρα του, διεξάγει έντιμο βίο, δουλεύει, «είναι πάρα πολύ καλό παιδί» κλπ.  Τα έγγραφα αυτά οι δικηγόροι τα έχουν έτοιμα και αλλάζουν απλά στο pc τα στοιχεία του αιτούντος τη νομιμοποίηση της παραμονής. Όλες αυτές οι αιτήσεις περιλαμβάνουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο εγκωμιαστικών και «συγκινητικών» περιγραφών για τον βίο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, ενώ οι περιγραφές αυτές στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα! Οι περισσότερες από αυτές τις αιτήσεις λοιπόν, κατά περίεργο τρόπο εγκρίνονται από τις Δικαστικές Αρχές.  Και έτσι μένουν όλοι ικανοποιημένοι!!! Και ο λαθρομετανάστης που πλέον παραμένει νόμιμα στη χώρα μας, και ο δικηγόρος που βγάζει λίγο μεροκαματάκι για ανώδυνη, πανεύκολη, απλούστατη και ελάχιστα χρονοβόρα δουλειά και ο Έλληνας πολίτης ο οποίος κοιμάται ήσυχος(!!!), αφού προηγουμένως  το κράτος έχει φροντίσει τα πάντα γι’ αυτόν!!!
   Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι φυσιολογικό. Ο αστυνομικός, γνωρίζοντας ότι είναι δώρο-άδωρον, στις περισσότερες περιπτώσεις η σύλληψη λαθρομετανάστη, για παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών, για τους λόγους που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο και γνωρίζοντας την εσκεμμένα (…) ατελείωτη γραφειοκρατία που ακολουθεί μία τέτοια σύλληψη,  αποθαρρύνεται να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με το θέμα λαθρομετανάστευση και έχει κάθε δίκιο. Ξέρει ότι θα πιάσει τον Πακιστανό ή τον Αλβανό λαθρομετανάστη, θα κάνει όλη τη διαδικασία που απαιτείται γι αυτό και σε λίγες μέρες αυτός και πάλι θα κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος,  με ψεύτικα στοιχεία ταυτοποίησής του που ο ίδιος δήλωσε και τα οποία αναγράφονται σε κρατικό έγγραφο με το οποίο νομιμοποιείται η παραμονή του στη χώρα, χωρίς να πληρώνει φόρους, με δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και με πολλές άλλες ανέσεις, όλα αυτά αποκλειστική χορηγία του ανθελληνικού κράτους!!!
    Δυστυχώς αυτοί οι συνάνθρωποί μας, είναι στην πλειοψηφία τους υλικώς φτωχοί. Είναι δεδομένο ότι η πενία φέρνει εγκληματικότητα. Και έτσι όπου πολλοί παράνομοι μετανάστες, εκεί οι πολλές κλοπές, εκεί οι πολλές ληστείες, εκεί η πολύ πρέζα και όλων των ειδών τα «καλούδια», εκεί τα πολλά αφροδίσια νοσήματα, εκεί τα πολλά εγκλήματα κατά της ζωής.
     Λένε ότι φροντίζουν για την ασφάλειά μας!!! Αδελφέ σου το λέω, κινδυνεύεις! Οφείλω και έχω το χρέος να σου το πω! Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν ξεσπάσουν εδώ γεγονότα όπως στη Γαλλία και στο Βέλγιο, τη στιγμή που τόσο καιρό παλεύουμε να πιάσουμε τους ληστές με το σίδερο!!!
    Εγκλήματα σαν εκείνα των Αλβανών που έμπαιναν σε σπίτια Ελλήνων (και όχι ξένων…) και βίαζαν γυναίκες μπροστά στα μάτια των ανδρών τους , τους ξυλοφόρτωναν-βασάνιζαν αναίτια, τους λήστευαν και έφευγαν, θα φαντάζουν παιδική χαρά!!! Παρεμπιπτόντως εκείνοι οι Αλβανοί τότε, το 2011 ή το 2012 νομίζω, που δήλωναν αμετανόητοι αφού ομολόγησαν, αν δεν είναι ήδη έξω, να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα είναι! Το νου σας!
(Βεβαίως το κράτος δεν κυνηγάει και αυτούς που νοικιάζουν σπίτια στους λαθρομετανάστες και υποθάλπτουν έτσι την παραβατικότητα!)
    Λένε κατά καιρούς ότι μειώθηκε δήθεν η εγκληματικότητα και δείχνουν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σκηνές, σαν αυτές από ταινίες του σινεμά,  που η Αστυνομία προσαγάγει μετανάστες και κάνει ελέγχους. Δεν μας δείχνουν όμως τη συνέχεια, που οι παράνομοι μετανάστες αποχωρούν παρεές παρεές  από τα αστυνομικά καταστήματα, στα οποία προηγουμένως προσήχθησαν και ξεχύνονται στους γεμάτους από τους συμπατριώτες τους, δρόμους των πόλεων!!!
   Οι εντολές από άνωθεν (Υπουργείο-Αρχηγείο), που δίνονται καθέτως ιεραρχικά, είναι να μην αναφέρεται τίποτε από τις Υπηρεσίες, όσον αφορά θέματα που δεν παίρνουν διαστάσεις. Και όσα δεν αναφέρονται, στατιστικώς ουδέποτε συνέβησαν!
    Με αυτόν τον τρόπο την μειώνετε την εγκληματικότητα οι υπουργοί και οι ανώτατοι Αξιωματικοί! Εσείς και τα ξεδιάντροπα αφεντικά σας! Αν αναφέρονταν όσα συμβαίνουν θα τρώγατε γιαούρτια. Αλλά σας νοιάζει μόνο να λέτε ότι επί της θητεία σας προσφέρατε τα μέγιστα και να κάνετε ότι σας λένε, για μη χάσετε καμιά καρέκλα και να κερδίσετε καμιά καλύτερη θέση. Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου που ο κόσμος φτύνει αίμα πλέον για να πάρει ένα καρβέλι ψωμί και που ο κόπος του, η περιουσία του, αλλά και η ζωή του, έχει γίνει έρμαιο στα χέρια των ανεξέλεγκτων και βολεμένων  λαθρομεταναστών. Μόνο η εικόνα σας ενδιαφέρει! Το πώς δεν θα εκτεθείτε και το πώς θα προβληθείτε!
    Όταν όμως πρόκειται για δραστηριότητες όπως οι κλήσεις για τροχαίες παραβάσεις, πιέζετε συνεχώς και αδιαλείπτως τον αστυνομικό που υποτίθεται ότι θέλετε να φυλάει τον κοσμάκη!!! Γιατί ενδιαφέρεστε δήθεν οι πολιτικοί και οι ανώτατοι για την οδική ασφάλεια και αυτό σύμφωνα με εσάς επιτυγχάνεται  με πρόστιμα και όχι με την αποκατάσταση των επικίνδυνων σημείων στους δρόμους-θανάτους και με την κατασκευή  δρόμων για ασφαλή οδήγηση!!!
   Αδελφέ σου λέω ένα πράγμα, επειδή μυαλό οι πολλοί Έλληνες δεν πρόκειται να βάλουμε και έτσι θα διαιωνίζεται αυτή η τραγική κατάσταση…, να προσέχεις και να φυλάγεσαι γιατί, στο θέμα «ασφάλεια», κανείς δεν σε προστατεύει πραγματικά, εκτός από τους αστυνομικούς του πεζοδρομίου που από μόνοι τους και με το φιλότιμο τους κάνουν ότι μπορούν και ας εμποδίζονται έμμεσα από παντού…Να τους προσέχετε και να τους αγαπάτε αυτούς γιατί πάνε κόντρα σε ένα σύστημα που επιβάλλει με κάθε τρόπο , άμεσα ή έμμεσα, τον πόλεμο σε κάθε πτυχή της ζωής ειδικά του Έλληνα. Η οποιαδήποτε αντικειμενικά επιτυχία της Αστυνομίας, οφείλεται σε αυτούς τους έντιμους επί το πλείστον χαμηλόβαθμους αστυνομικούς που δουλεύουν άοκνα, με φιλότιμο και με πνεύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον απλό άνθρωπο! Προς τον Έλληνα! Οι πολιτικοί μόνο για να μην εκτεθούν νοιάζονται και όχι για σένα!
Και αν το   Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο    λέγεται «Προστασίας του Πολίτη» καλά κάνει και λέγεται έτσι, γιατί οι νταβαντζήδες προστασία πουλάνε… Με τη μόνη διαφορά ότι οι νταβαντζήδες που όλοι ξέρουμε, την πουλάνε στ’ αλήθεια και πάρα πολύ φθηνότερα…
   Τέλος θεωρώ χρήσιμο να θυμίσω πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα σε εσάς τα λόγια ενός Άνδρα, το όνομά του να προφέρω, σαφώς ανάξιος είμαι:
«Ὅταν μοῦ πειράζουν τὴν πατρίδα μου καὶ θρησκεία μου, θὰ μιλήσω, θὰ ῾νεργήσω κι᾿ ὅ,τι θέλουν ἂς μοῦ κάμουν»
Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης (1797-1864)
Υ.Γ.
 Το όνομά μου δεν το αναφέρω για να προστατέψω τους οικείους μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου