Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/7/2019)
    Ως γνωστόν, «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται», και αυτή τη στιγμή, μετά την πρόσφατη καταστροφική θεομηνία, η Χαλκιδική βρίσκεται σε αναμπουμπούλα. Όλοι, επείγονται ( και με το δίκιο τους) να αποκαταστήσουν τις ζημιές, τόσο οι ιδιωτικές τουριστικές επιχειρήσεις , όσο και οι ιδιωτικές κατασκευές. Και φυσικά, θα προσλάβουν κατάλληλα συνεργεία για να το κάνουν. Και εδώ ακριβώς, μπαίνει ο «λύκος» στο λογαριασμό. Τι «προσφορές» και χαζομάρες… Ο καθένας, ζητά για αμοιβή, ό τι του κατέβει! Ποντάροντας στην ανάγκη του πελάτη. Και τα ζητούμενα ποσά, είναι… τραγελαφικά! Κάποιοι ( σχεδόν όλοι δηλαδή) επιδιώκουν μέσα σε ένα δεκαήμερο, να βγάλουν τα έξοδα όλης της χρονιάς. Εάν σε αυτό, προστεθεί και το «ίδιον» των Χαλκιδικιωτών, έ, τότε…..
------------------------------------------------
    Παντού, αρχίζουν και «σκάνε μύτη» σκάνδαλα και σκανδαλάκια. Στην Ακρόπολη, φερ’ ειπείν, με τον αρχιφύλακα. Ασύδοτος, αφού κανείς δεν τον έλεγχε, παρά ο ίδιος τον εαυτό του, ευτυχώς από τον Μάρτιο μόνο και εδώ, εφάρμοζε το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». Το ότι αντικαταστάθηκε ΑΜΕΣΑ, κάτι σημαίνει! Κάτι, που σίγουρα αφορά τα εισιτήρια!
------------------------------------------------
    Το ότι το θέμα της υγείας στην Ελλάδα πνέει τα λοίσθια, το ξέρουμε. Από την ( ομολογουμένως) σπατάλη, περάσαμε στην απερίγραπτη ένδεια. Η υγεία, μοιάζει με πολυκατοικία, που έχει μόνον υπόγειο και ρετιρέ. Οι υπολοιποι όροφοι… αγνοούνται! ΜΙΑ παθολόγος στη Λήμνο στο νοσοκομείο, με εφημερία 32 ΣΥΝΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ;;;;; Προφανώς, θα έβαλε και «ράντσο» στο γραφείο της, αφού είχε εντολή (!!!) να εφημερεύει συνεχώς! Αυτονόητο, αφού η Λήμνος είναι μακρυά από τηνΑθήνα…. Τ’ ΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΑΚΗ ΜΟΥ;;;;
------------------------------------------------
    Να ρε, αύξηση πληθυσμού! 200.000 Αλβανοί ‘εγιναν… Έλληνες, μέσα σε 9 χρόνια! Ποια υπογεννητικότητα  και φυγή ελλήνων λέμε τώρα… Κάτω από 10.000.000, δεν πέφτουμε με τίποτα!
------------------------------------------------
    Εάν καταργηθεί τελικά το άσυλο στα Πανεπιστήμια ( για… 4η φορά! ) θα είναι μια μεγάλη επιτυχία και απαραίτητη. Βέβαια, αυτό δεν θα γίνει χωρίς αντιδράσεις, συγκεντρώσεις, κατάλήψεις και λοιπά αντιπολιτευτικά μέτρα. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Έχεις @@@@; Απόδειξέ το!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου