Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

«Μούσι» ο ομαδικός βιασμός στην Κύπρο – Συνελήφθη η 19χρονη Βρετανίδα


«Μούσι» ο ομαδικός βιασμός στην Κύπρο – Συνελήφθη η 19χρονη Βρετανίδα
https://thessbomb.blogspot.com
    H κυπριακή αστυνομία συνέλαβε το πρωί της Κυριακής την 19χρονη Βρετανίδα η οποία είχε καταγγείλει  βιασμό της από 12 νεαρούς Ισραηλινούς.
    Η 19χρονη σε νέα κατάθεση της παραδέχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός και έκανε sex με κάποιους από τους Ισραηλινούς με συναίνεση και με την θέληση της.
    Πριν δύο μέρες είχαν αφεθεί οι 5 από τους 12 Ισραηλινούς που είχαν συλληφθεί καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόντουσαν καν στο δωμάτιο που έγινε ο υποτιθέμενος βιασμός. Πριν λίγο αφέθηκαν ελεύθεροι και οι υπόλοιπου επτά και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο Ισραήλ.
    Η 19χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έκανε ψευδή καταγγελία, αφού υπήρχαν βίντεο που έδειχαν ότι δεν υπήρξε βιασμός ενώ η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία για να εισπράξει ασφάλεια.
    Ο δικηγόρος των Ισραηλινών ανέφερε πως η 19χρονη εργαζόταν στο ξενοδοχείο που έγινε το περιστατικό και "επέλεγε" άντρες με τους οποίους πήγαινε στο δωμάτιο της.
    Η 19χρονη στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει όταν της παρουσιάστηκαν τα στοιχεία που διέψευδαν τους ισχυρισμούς της, ανέφερε πως συμφώνησε να κάνει sex με τους 4 Ισραηλινούς, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι οι άλλοι βιντεογραφούσαν τότε εξοργίστηκε και αποφάσισε να τους καταγγείλει για βιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου