Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Τούρκος υπ. Ενέργειας: Η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα των 82 εκατομμυρίων Τούρκων


Τούρκος υπ. Ενέργειας: Η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα των 82 εκατομμυρίων Τούρκων
https://www.protothema.gr/
    «Είναι θέμα της πατρίδας, είναι θέμα της Τουρκίας και αγώνας ενάντια σε εκείνους που ενοχλούνται από την ύπαρξή της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας
    Η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα των 82 εκατομμυρίων της Τουρκίας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ λέγοντας ότι δεν θα υποχωρήσουν.
    Σε ομιλία του κατά την τελετή του θεμέλιου λίθου για τη διεύρυνση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης
φυσικού αερίου, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η Τουρκία με την ολοκλήρωση του προγράμματος το 2023 θα έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης 5,4 δισ. κυβικών μέτρων προσθέτοντας ότι θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο από άποψης χωρητικότητας.
    Και μια από τις καλύτερες απαντήσεις σε εκείνους που στρέφονται ενάντια στις δίκαιες δραστηριότητες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και σε εκείνους που υπερασπίζονται τις απειλές εναντίον της θα έχει δοθεί σήμερα από εδώ. Η Τουρκία δεν βρίσκεται ποτέ χωρίς εναλλακτική. Ποτέ δεν είπαμε μπράβο σε κανένα τετελεσμένο και δεν θα πούμε. Τα νόμιμα δικαιώματα της Τουρκίας και της ‘τδβκ’ (ψευδοκράτος) ποτέ δεν μπορούν να είναι θέμα παζαριού”, ανέφερε.
    Ο Τούρκος Υπουργός είπε ακόμη ότι “
η ανατολική Μεσόγειος δεν είναι θέμα μόνο του δικού μας Υπουργείου ή των αρμόδιων Υπουργείων. Είναι πάνω από όλα θέμα των 82 εκατομμυρίων, είναι θέμα της πατρίδας. Είναι θέμα της Τουρκίας. Είναι αγώνας ενάντια σε εκείνους που ενοχλούνται από την ύπαρξη της Τουρκίας, είναι αγώνας για την ύπαρξη της Τουρκίας”, ανέφερε.
    Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι πάντοτε στάθηκαν όρθιοι ενάντια σε αυτούς που προσπάθησαν να κάνουν βήμα αγνοώντας την Τουρκία. “Χάρη σε αυτή τη δύναμη και την πίστη δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ στο θέμα της ανατολικής Μεσογείου ούτε σε άλλο θέμα για το οποίο πιστεύουμε στην ορθότητά του”, είπε ο Φατίχ Ντονμέζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου