Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Λαυράκια του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία στη Βαρυμπόμπη: Βρήκαν 250.000 ευρώ σε σακούλες


Λαυράκια του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία στη Βαρυμπόμπη: Βρήκαν 250.000 ευρώ σε σακούλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Λαβράκι σε διαγωνισμό ομορφιάς, καλλιστείων, που διοργανώθηκε την Παρασκευή στη Βαρυμπόμπη, έβγαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ.
    Ανάμεσα στους θαμώνες στο κτήμα της Βαρυμπόμπης που διεξήχθη ο πριβέ διαγωνισμός ομορφιάς, βρέθηκαν και οι ελεγκτές οι οποίοι σε κάποια στιγμή πραγματοποίησαν τον έλεγχο και δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Δεν είχαν κόψει καμία απόδειξη στα καλλιστεία!
    Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν κόβονταν αποδείξεις. Η είσοδος για να παρακολουθήσει κάποιος τα καλλιστεία ανερχόταν σε 500 ευρώ το άτομο, ενώ δεν κόβονταν αποδείξεις και για εδέσματα που σερβίρονταν.
    Οι ελεγκτές όταν ξεκίνησαν την δουλειά τους αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους βρήκαν 250.000 ευρώ αδήλωτα σε σακούλες, ενώ διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις και για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση!
    Η νέα αυτή αποκάλυψη έρχεται μετά τη δημοσιοποίηση του χάρτη με τους πρωταθλητές της φοροδιαφυγής με την Κέρκυρα και τους ταξιτζήδες να κρατούν τα πρωτεία, αλλά και μετά την αποκάλυψη για το λουκέτο που μπήκε σε κυλικείου του νοσοκομείο της Ρόδου, για φορολογικές παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου