Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/7/2019)
   Αυτό και αν είναι είδηση! Οι καταστηματάρχες της Μυκόνου, διαμαρτύρονται για τους συνεχείς φορολογικούς ελέγχους, γιατί δεν μπορούν να κλέψουν! Μέχρι και στον πρωθυπουργό έστειλαν επιστολή!!!! Μπορεί να είναι από το 5-6% των καταστηματαρχών που είναι τίμιοι. Έ, ας πρόσεχαν! Ποιος τους είπε να θέλουν να ρημάξουν τους πάντες; Το αρνί, το κουρεύουν, δεν το γδέρνουν. Ετούτοι, έχουν πλέον δημιουργήσει την φήμη του μεγαλύτερου «γδαρτήριου» της Ελλάδος. Τα θέλαν και τα παθαίνουν τώρα! Ταβέρνες, μπάρ και τα παρεμφερή, λέγονται πλέον «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΑ» ή «ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ»
------------------------------------------------
    Όταν ήμουν μικρός, διάβαζα και ένα εβδομαδιαίο παιδικό περιοδικό ( σε στυλ «Μικρού Ήρωα») που λεγόταν «ΓΚΡΕΚΟ, Ο ΗΡΩΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ». Ήταν μια ομάδα στη Βραζιλία, η ΤΟΡΕΝΤ ( που παρέπεμπε στην Σάντος) στην οποία αγωνιζόταν ο Γκρέκο, ένας «φανταστικός» Έλληνας υπερπαίκτης, κάτι μεταξύ του Μέσι και του Ρονάλντο. Στην ίδια ομάδα, αγωνιζόταν και ένας ινδιάνος με το όνομα Ίντσου Να Τιάρα Λαμάτα, και σε συντομία «Σιού». Ο Σιού λοιπόν, ήταν ένας μέτριος παίκτης, όμως εάν τον χτυπούσε κάτι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, μεταμορφωνόταν στον καλύτερο παίκτη του κόσμου, βάζοντας 2-3 γκόλ σε κάθε αγώνα. Γιατί σας τα γράφω τώρα αυτά; Τα γράφω με αφορμή τον
αμερικάνο που μετά από ξυλοδαρμό και χτυπήματα στο κεφάλι, μετετράπη σε μαθηματική και φυσική ιδιοφυία! Εάν λοιπόν αυτό αληθεύει, να που επαληθεύονται και τα παιδικά αναγνώσματα για τον Σιού!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου