Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Προσλήψεις: Έρχονται 6.907 θέσεις στο Δημόσιο – Δείτε ποιους αφορούν


Προσλήψεις: Έρχονται 6.907 θέσεις στο Δημόσιο – Δείτε ποιους αφορούν
Newsbomb
    Προσλήψεις: Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο σχετικά με το ποιες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού θα προχωρήσουν και θα γίνουν μέσα στο 2019 και ποιες παγώνουν τουλάχιστον για φέτος.
    Ωστόσο ακόμα και για τους διαγωνισμούς που πήραν το «πράσινο φως» και θα υλοποιηθούν θα γίνει επανεξέταση των κριτηρίων πρόσληψης και μοριοδότησης των υποψηφίων πριν σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Δείτε αναλυτικά τις νέες θέσεις
100 υπάλληλοι Πληροφορικής στο υπουργείο Οικονομικών
    Προκήρυξη 100 θέσεων επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ εδώ και καιρό. Οι θέσεις αφορούν στην ΑΑΔΕ και ο διαγωνισμός θα αφορά αποκλειστικά μόνο μία ειδικότητα (ΠΕ Πληροφορικής).
3.250 μόνιμοι στους δήμους για το «Βοήθεια στο Σπίτι»
    Σε ώριμο στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση λόγω εκλογών ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει κανονικά μέσα στους επόμενους μήνες.
757 μόνιμοι σε δήμους και ΝΠΔΔ
    Στα γραφεία του ΑΣΕΠ παραμένει η νέα μεγάλη προκήρυξη του υπ. Εσωτερικών μέσω της οποίας θα γίνουν 757 μόνιμες προσλήψεις. Αν και αρχικά υπήρξαν πληροφορίες ότι θα ακυρωθεί, ωστόσο θα προχωρήσει κανονικά.
1.300 προσλήψεις στην Υγεία
    Προκήρυξη 1.300 ατόμων θα στείλει στο ΑΣΕΠ το υπουργείο Υγείας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Προσλήψεις 1.500 αστυνομικών
    Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην πρόσληψη των 1.500 ειδικών φρουρών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ.
    Ο διαγωνισμός ήδη έχει πάρει τον δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η δημοσίευση της προκήρυξης σε ΦΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου