Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ένας χρόνος πόνου στο Μάτι Αττικής


Ένας χρόνος πόνου στο Μάτι Αττικής
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς ε.α.  & Τεχνοκράτες)
(Γνωστό ως κόμμα Αποστράτων)
www.syndesmosee.org
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ένας χρόνος πόνου στο Μάτι Αττικής
    Σήμερα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
    Απώλειες 102 νεκροί και πολλοί με τα σημάδια της φωτιάς στο σώμα να τους θυμίζουν για το υπόλοιπο της ζωής τους τις τραγικές και επώδυνες στιγμές που πέρασαν. Ανείπωτη θλίψη για αυτούς που βίωσαν την καταστροφή και για όλους τους Έλληνες.
    Ένα Κράτος που πολλά υπόσχεται και λίγα πραγματοποιεί. Ένας κρατικός μηχανισμός ανοργάνωτος, που παρά τα όσα βίωσε και οι κάτοικοί του υπέστησαν, ελάχιστα έπραξε στη χρονιά που πέρασε για να μη ξαναζήσουμε ανάλογες καταστάσεις.  Δημόσιοι λειτουργοί που προσελήφθηκαν  με κομματικά και όχι αξιοκρατικά κριτήρια κάνουν ότι είναι δυνατό για να δυσχεράνουν τον πόνο (σωματικό και ψυχικό), αντί να διευκολύνουν  τους πληγέντες. Απίστευτες κωμικές ιστορίες μεταξύ δημοσίων λειτουργών  και των αιτουμένων τη στοργή του Κράτους, αστήρικτες δικαιολογίες που ούτε μικρά παιδιά δεν πείθουν.
    Η Πατρίδα μας κατέστη  αδύναμη και ευάλωτη.  Θα τη συνεχίσουμε έτσι, ή μήπως επιτέλους θα φιλοτιμηθούμε και θα βάλουμε οράματα - στόχους – κανόνες - πρακτικές που  οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο, μια περήφανη, σύγχρονή Χώρα σεβαστή από όλους, Έλληνες και ξένους.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας πονά μαζί με όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.  Εκφράζει τη θλίψη του για τους νεκρούς, τους ζώντες παθόντες και τις οικογένειές τους. Εύχεται γρήγορη επούλωση των πληγών της καταστροφής, κουράγιο στους  παθόντες, ένα Κράτος πιο στοργικό δίπλα στον πολίτη,  καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου