Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Έλληνας πολίτης, μουσουλμάνος ΔΕΑ, ένστολος, στο μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ!


Έλληνας πολίτης, μουσουλμάνος ΔΕΑ, ένστολος, στο μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ!
    Κάθε χρόνο μεσοκαλόκαιρα η Ελλάδα υφίσταται μία επετειακή προσβολή στη Θράκη, με το μνημόσυνο που γίνεται στις 24 Ιουλίου για τον παλιό βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος είχε σκοτωθεί το 1995 σε τροχαίο. Ένα τσούρμο φασιστών έρχεται από την Τουρκία και μυξοκλαίει για τον “μεγάλο ηγέτη” που έχασε η μειονότητα, αφήνει υπονοούμενα για πολιτική δολοφονία των ελληνικών υπηρεσιών και λίγο ευθέως λίγο εμμέσως μας απειλεί ως χώρα.
    Τελευταίως μας “προτιμούν” σε τέτοιες αθλιότητες η Μεράλ Ακσενέρ (ΙΥΙ) και ο Μουσταφά Ντεστιντζί (ΒΒΡ). Εφέτος όμως είχαμε κι ένα νέο, απίστευτο γεγονός που ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα. Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθη στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα …εν στολή!
    Δηλαδή ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης: η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα, άλλωστε στο ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!
    Δεν γνωρίζουμε με ποιαν διαμεσολάβηση έτυχε μέχρι σήμερα τόσο προνομιακής αντιμετώπισης ο λεγάμενος – αν και μπορούμε να φανταστούμε. Η λογική της συλλογικής μας αυτοσυντήρησης και του στρατιωτικού Κώδικα απαιτεί το στοιχειώδες: Έκπτωση του στις τάξεις των στρατιωτών και μακρινή μετάθεσή του. Κάθε ευμενέστερη αντιμετώπιση θα δώσει το χειρότερο μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ας αναλάβει τις ευθύνες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου