Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Οι νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στα σινεμά της Θεσσαλονίκης (25-31/7)


Οι νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στα σινεμά της Θεσσαλονίκης (25-31/7)
Από parallaxi
    Τέσσερις νέες προσθήκες σας περιμένουν τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα στις σκοτεινές αίθουσες της πόλης. Δύο ταινίες δράσης βασισμένες σε αληθινές ληστείες που πραγματοποιήθηκαν τη δεκαετία του ’70 με ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές, ένα δράμα με μια κορυφαία ερμηνεύτρια και ένα θρίλερ για τις άγρυπνες καλοκαιρινές νύχτες. Απολαύστε!
Η ληστεία της Στοκχόλμης / Stockholm
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπουντρό
Ηθοποιοί: Ίθαν Χοκ, Νούπι Ράπας, Μαρκ Στρονγκ, Μαρκ Ρένταλ
Είδος: Δράμα, Αστυνομική, Κωμωδία
    Στοκχόλμη, 1973. O Λαρς, ένας Αμερικανός πρώην κατάδικος, εισβάλλει στη μεγαλύτερη τράπεζα της Σουηδικής πρωτεύουσας με σκοπό, όχι μόνο να αδειάσει το χρηματοκιβώτιο, αλλά και να απαιτήσει από τις αρχές να ελευθερώσουν τον φυλακισμένο φίλο του. Γοητεύοντας σταδιακά τους όμηρους υπαλλήλους της τράπεζας με την χαρισματική, ευαίσθητη, αλλά και λίγο ανισόρροπη προσωπικότητά του, θα τους κάνει, όχι μόνο να τον υπερασπιστούν, αλλά να θελήσουν να τον βοηθήσουν να ξεφύγει απ’ τον στενό κλοιό της αστυνομίας και να δραπετεύσει με εκατομμύρια. Μία από τις υπαλλήλους μάλιστα, θα αρχίσει να τρέφει αισθήματα απέναντί του. Βασισμένη στη απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία που δημιούργησε τον ψυχολογικό όρο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», η ταινία του Ρόμπερτ Μπουντρό, είναι ένα αγωνιώδες αστυνομικό θρίλερ με ανατροπές και χιούμορ, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα heist movies που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
*Σινεμά: Ελληνίς: 23:00 Σινέ Πυλαία: 23:00
Η Ληστεία της Μαφίας / Vault
Σκηνοθεσία: Τομ Ντε Νούτσι
Ηθοποιοί: Τσαζ Παλμιντέρι, Γουίλιαμ Φορσάιθ, Κλάιβ Στάντεν, Σαμίρα Γουάιλι, Θίο Ρόσι, Ντον Τζόνσον
Είδος: Αστυνομική, Δράμα
    1975. Μία συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το Ρόουντ Άιλαντ.
 *Σινεμά: Village Cosmos: 19:15, 21:20, 23:30 Cineplexx One Salonica: 20:40, 22:40 Odeon Μακεδονία: 22:00
Ποιά νομίζεις ότι είμαι / Celle que vous croyez / Who You Think I Am
Σκηνοθεσία: Σαφί Νεμπού
Ηθοποιοί: Ζιλιέτ Μπινός, Νικόλ Γκαρσία, Φρανσουά Σιβίλ, Μαρί Ανζ Κάστα, Γκιγιόμ Γκουί, Σαρλ Μπερλίνγκ, Ζιλ Ουπλέν, Ζιλ Γκοζελέν, Κλοντ Περόν
Είδος: Δράμα, Κωμωδία, Θρίλερ
    Η Κλερ (Ζιλιέτ Μπινός) είναι μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών και καθηγήτρια πανεπιστημίου, η οποία μόλις έχει χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, Λουντό. Στο διαδίκτυο, όμως, έχει επινοήσει μία άλλη, πιο επιθυμητή περσόνα για να κατασκοπεύσει τον πρώην της: αυτή είναι η Κλάρα, μία όμορφη και ξέγνοιαστη 20άρα, που σύντομα θα γνωριστεί με τον φίλο και βοηθό του Λουντό, Άλεξ. Η επικοινωνία τους ξεκινά αθώα, γρήγορα όμως η έλξη τους είναι ακαταμάχητη και ο Άλεξ πιέζει την Κλερ να συναντηθούν από κοντά. Εγκλωβισμένη στο πλασματικό της «πρόσωπο», η Κλερ είναι σε αδιέξοδο. Πού, όμως, σταματά το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια;
*Σινεμά: Σινέ Άλεξ: 21:00, 23:00 Σινέ Αύρα: Δευτ.-Τετ. 21:00, 23:00
Polaroid
Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ
Ηθοποιοί: Μαντλέν Πετς, Χαβιέρ Μποτέτ, Κέιτι Στίβενς, Κάθριν Πρέσκοτ, Γκρέις Ζαμπρίσκι, Μιτς Πιλέτζ
 Είδος: Δράμα, Τρόμου, Θρίλερ
     Η μοναχική έφηβη Μπερντ Φίτσερ δεν έχει ιδέα για τα κρυφά μυστικά που τυλίγουν τη vintage Polaroid φωτογραφική μηχανή που βρήκε τυχαία. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι όλοι όσοι φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο. O εφιάλτης μόλις ξεκίνησε.
*Σινεμά: Village Cosmos: 19:50, 21:50, 23:50 Cineplexx One Salonica: 21:20, 23:20 Odeon Μακεδονία: 20:10, 22:20 Odeon Πλατεία: 20:40, 21:40 (Π/Σ/Κ), 22:40 (εκτός Π/Σ/Κ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου