Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Συνεργασία ΥΠΕΘΑ με ΑΓΕΣ ''σώζει'' το ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας


Συνεργασία ΥΠΕΘΑ με ΑΓΕΣ ''σώζει'' το ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας
https://kranosgr.blogspot.com/
Του Ηλία Προύφα
    Το φονικό μπουρίνι που χτύπησε πριν λίγες ημέρες τη Χαλκιδική, δεν άφησε ανεπηρέαστο το ΚΑΑΥ της Νέας Φώκαιας, όπου στεγάζονται και οι παιδικές κατασκηνώσεις του Στρατού Ξηράς. (Διαβάστε ΕΔΩ)
    Κορμοί δέντρων ξεριζώθηκαν από τη μανία του αέρα, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και οικήματα παραθεριστών, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.
    Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψυχραιμία και η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, που έχει επιλεγεί να προσέχει και να φροντίζει τα παιδιά των στελεχών.
    Από την πρώτη στιγμή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, έθεσαν ως πρώτη προτεραιότητα την επαναλειτουργία του   θερέτρου και της παιδικής κατασκήνωσης
    Ήδη όπως πληροφορούμαστε στο kranosgr, έχει εξασφαλιστεί κονδύλιο ύψους 120.000 ευρώ, για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών
    Τα συνεργεία και οι μπουλντόζες έχουν πιάσει δουλειά και τα πρώτα αποτελέσματα έχουν φανεί. 
    Η παιδική κατασκήνωση αποκαταστάθηκε πλήρως και συνεχίζονται οι εργασίες στο ΚΑΑΥ.
    Ήδη ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, έχει στείλει τους υφισταμένους του Διοικητές σχηματισμών για έλεγχο, ενώ τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος θα επισκεφθεί την πληγείσα περιοχή.

Στο ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας ο ΑΓΕΣ Αντγος Γ. Καμπάς. Πότε θα λειτουργήσει η Παιδική κατασκήνωση και το  θέρετρο
Του Ηλία Προύφα
    Στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος πραγματοποιεί αυτοψία στους χώρους της παιδικής κατασκήνωσης και του θερέτρου, που χτυπήθηκαν από το φονικό μπουρίνι της 10ης Ιουλίου, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.
    Ήδη από την πρώτη στιγμή ο Αντιστράτηγος Καμπάς, είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα και σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, την οποία ενημέρωνε συνεχώς, έκαναν ''θαύματα''.
    Άμεσα εξασφαλίστηκε κονδύλιο 120.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών και ήδη φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, αύριο θα μεταβεί το προσωπικό της παιδικής κατασκήνωσης στο χώρο και την Τετάρτη 24 Ιουλίου, θα αρχίσει  και πάλι η κανονική λειτουργία της, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα, θα ξεκινήσει και η τμηματική λειτουργία του θερέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου