Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/7/2019)
    Άντε, Πρωτομηνιά σήμερα! Καλό μήνα να έχουμε. Από πάσης απόψεως. Βέβαια, είναι αναπόφευκτο, σε κάποια θέματα ( εκλογές π.χ) το «καλό» κάποιων να είναι «κακό» για άλλους. Έ, τι να γίνει; θα το αντέξουν…
------------------------------------------------
    Στο σχολείο είχα μάθει, προ αμνημονεύτων χρόνων, πως η γραμμή του αιγιαλού είναι καθορισμένη γεωγραφικά και τοπογραφικά, και αυτό γίνεται βάσει κάποιων παραμέτρων. Τώρα, έμαθα πως υπάρχει ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ, το ένα από τα τρία «Μ», που λέγαμε…. Προβλέπω, τροποποίηση των δεδομένων «περι αιγιαλίτιδος ζώνης» και την επαναχάραξή της εκεί, όπου φτάνει από την ακτή την πετονιά του ένας καλός ψαράς!
 ------------------------------------------------
    Μάλλον χρειάζονται στην Ευρώπη μερικοί «Σαλβίνι» ακόμα. Μόνο έτσι μπορεί να σταματήσει η «εισβολή λαθρομεταναστών» με τις ευλογίες της ΕΕ… Και με «δικό» μας επίτροπο…. Έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως «Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν». Και δεν αναφέρομαι στους λαθρομετανάστες.
------------------------------------------------
    Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΕ, μας εξηγεί γιατί δεν κατεβαίνει στις εκλογές, και γιατί, παρά τις προσπάθειες, δεν μπόρεσε να γίνει κάποιος σημαντικός συνασπισμός πατριωτικών κομμάτων. Αυτό, ήταν επόμενο από την αρχή, αφού το θέμα θα «σκάλωνε» κυρίως στο ποιος θα είχε το «επάνω χέρι». Ο μόνος τρόπος , θα ήταν να βρεθεί άτομο κοινής παραδοχής, να αναγνωρισθεί ως αρχηγός, και οι προσωπικές φιλοδοξίες να περάσουν σε δεύτερο πλάνο. Και το δεύτερο, υπήρχε πιθανότητα να γίνει, εάν βρισκόταν το πρώτο ζητούμενο. Όμως, οι όποιες προσπάθειες, δεν ευδοκίμησαν! Εγώ απορώ, πώς οι 53 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ μαζεύτηκαν και συνενοήθηκαν, και δεν μπορούν τα ( πολύ λιγώτερα ) πατριωτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο.
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου