Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/7/2019)
    Άρχισαν πλέον επίσημα οι της νεας κυβερνήσεως, να μας λένε για το πόσο λάθος , τόσο στη σύνταξη, όσο και στην εφαρμογή, είναι ο περιβόητος «Νόμος Κατρούγκαλου» και όλα όσα συνεπάγεται. Μα, αυτά τα ξέρουμε! Η ΝΔ, με την σιγουριά πως θα ήταν η νέα κυβέρνηση, θα έπρεπε να έχει ήδη ετοιμάσει νέο, πλήρη νόμο, που θα αντικαθιστούσε ΑΜΕΣΑ τον περιβόητο νόμο. Και να είναι από τους πρώτους που θα κατατεθούν στη βουλή. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! Και, αυτό δεν είναι καλό σημάδι! Πιθανολογώ, πως η αλλαγή του, θα μας θυμισει ολίγον της Άρτας το γεφύρι, την εκτροπή του Αχελώου και το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Μακάρι να κάνω λάθος…
------------------------------------------------
    Πολλά πράγματα, είναι πολύ απλά, και δεν χρειάζεται παρά ένα τηλεφώνημα για να διορθωθούν. Παράδειγμα, η ύπαρξη γιατρού στηνΑκρόπολη. Μεγάλη δουλειά ήταν; Κοινή λογική χρειαζόταν! Από ότι φαίνεται, οι προηγούμενοι ξόδευαν τον χρόνο τους σε προσευχές στον πίνακα του Βελουχιώτη, περιμένοντας απλώς να περάσουν οι μέρες τους, μέχρι να…απέλθουν.
------------------------------------------------
    Οι Σκοπιανοί, καλά «καθάρισαν» με εμάς. Με τους Βούλγαρους να δούμε πώς θα καθαρίσουν. Και να μην ξςχνάμε, πως οι μισοί τουλάχιστον ( κοιλάδα Στρούμνιτσα) ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου