Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ιδού τα φθηνότερα νησιά για διακοπές


Ιδού τα φθηνότερα νησιά για διακοπές
    Ποια ελληνικά νησιά ενδείκνυνται για διακοπές χωρίς να πληρώσετε μια περιουσία στη διαμονή; Ιδού οι πιο low budget επιλογές ανά σύμπλεγμα νησιών.
    Ξεψαχνίσαμε τις μηχανές αναζήτησης καταλυμάτων, είδαμε «τι παίζει» από τιμές σε κάθε νησί για την υψηλή περίοδο, εκεί, στα τέλη Ιουλίου και σας μεταφέρουμε τα νησιά με τις χαμηλότερες τιμές. Οι αριθμοί που αναφέρονται αντιστοιχούν στα φθηνότερα δίκλινα που εντοπίσαμε – για περισσότερες ανέσεις θα υπολογίσετε παραπάνω, αλλά πάντα αναλογικά.
Στις Κυκλάδες…
Η Σύρος είναι μια καλή επιλογή στις Κυκλάδες, αφού διαθέτει άφθονες επιλογές διαμονής και οι τιμές περιλαμβάνουν όλο το εύρος… πορτοφολιών, σε τιμές από 40€ το δίκλινο στην υψηλή περίοδο. Στην Τήνο, οι πιο οικονομικές επιλογές βρίσκονται στην Χώρα και ξεκινούν επίσης από 40€ το δίκλινο, ενώ στην Πάρο και στη Νάξο υπάρχουν αρκετές επιλογές από 45-50€, καθώς και hostel ή camping με αρκετά λιγότερα. Παρά τη φήμη της, η Άνδρος έχει επίσης οικονομικές επιλογές (όχι στη Χώρα, αλλά) στο Μπατσί και στο Γαύριο (από 45€).
Διαβάστε περισσότερα20 κορυφαίες εμπειρίες στις Κυκλάδες 
Στα Δωδεκάνησα και το Βορειοανατολικό Αιγαίο…
   

Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα – ίσως χρειαστείτε περισσότερα χρήματα για την μεταφορά σας σε κάποιο από τα νησιά, αλλά θα εξισορροπήσετε το κόστος με αυτό της διαμονής. Στη Ρόδο οι επιλογές ακόμα και την υψηλή περίοδο ξεκινούν από τα 30-40€ το δίκλινο, στην Κω από 35€, στην Σάμο και την Κάλυμνο από 30€, στη Χίο από 40€ και στη Λέσβο από μόλις 25€ το δίκλινο.
Διαβάστε περισσότερα
– 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο Βόρειο Αιγαίο
Οι εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις στα Δωδεκάνησα 

Στις Σποράδες…

    Πιο ακριβές αποδεικνύονται η Σκιάθος και η Αλόννησος, ενώ η Σκόπελος είναι η οικονομικότερη εκ των Βορείων Σποράδων – στην υψηλή περίοδο εντοπίσαμε τιμές από
35€. Σχετικά οικονομική είναι και η Σκύρος, με επιλογές από 45-50€.
Διαβάστε περισσότεραΟι ωραιότερες παραλίες των Σποράδων



Στα Επτάνησα…
    Εδώ κάνουμε οικονομία και στα ακτοπλοϊκά (
οι ναύλοι είναι πολλές φορές χαμηλότεροι σε σχέση με τις αθηναϊκές αναχωρήσεις), αλλά και με την διαμονή, ειδικά στα μεγαλύτερα νησιά που έχουν πολλή προσφορά: Στην Κέρκυρα βρίσκουμε επιλογές από 30€ την υψηλή περίοδο, στην Λευκάδα από 45-50€ (αλλά γλιτώνουμε και τα ακτοπλοϊκά), στην Κεφαλονιά από 40€ και στην Ζάκυνθο από 40-45€.
Διαβάστε περισσότερα – 10 λόγοι που αγαπάμε το Ιόνιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου