Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη (28/6-4/7)


Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη (28/6-4/7)
Από Παρασκευή Γιουβανάκη
    Το καλοκαίρι συνεχίζεται ενώ ο (περίεργος) Ιούνιος δίνει τη σκυτάλη στον Ιούλιο. Ένας φόνος, κινούμενα σχέδια, περιπέτειες με πιστόλια και ρομάντζα σας περιμένουν αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα. Καλές προβολές!
Δέκα ύποπτοι για φόνο (Crooked House)
    Αγγλία, τέλη της δεκαετίας του 1950. Ο Αριστείδης Λεωνίδης βρίσκεται νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες. Μετανάστης από την Ελλάδα, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία και μια οικογένεια στην οποία συμπεριφερόταν ως ο απόλυτος πατριάρχης. Η εγγονή του, η Σοφία, προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουορντ, πρώην εραστή της, με πατέρα σημαίνον πρόσωπο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, να πάει στην οικογενειακή έπαυλη και να ερευνήσει την υπόθεση. Όταν καταφτάνει στην έπαυλη, ο Τσαρλς ανακαλύπτει τρεις γενιές της δυναστείας Λεωνίδη και μια δηλητηριώδη ατμόσφαιρα πικρίας, δυσαρέσκειας και ζήλιας. Σε ένα σπίτι γεμάτο με κίνητρα, ενδείξεις και ύποπτους, θα μπορέσει να βρει τον δολοφόνο πριν εκείνος «χτυπήσει» ξανά;
Είδος: Αστυνομική, Μυστηρίου, Δράμα
*Σινεμά: ΕΛΛΗΝΙΣ 1: 21.00 – 23.05
Sicario 2: Η μάχη των εκτελεστών (Sicario: Day of the Soldado)
    Στο “Sicario 2: Η μάχη των εκτελεστών” ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο. Στον πόλεμο μεταξύ των εμπόρων ναρκωτικών δεν υπάρχουν κανόνες και όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρχίζει να υποψιάζεται ότι πλέον τα Καρτέλ δεν εισάγουν παράνομα μόνο ναρκωτικά αλλά και τρομοκράτες, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Matt Graver (Josh Brolin) καλεί τον μυστηριώδη Alejandro (Benicio Del Toro) για να τερματίσει τον πόλεμο με διαφόρους και όχι πάντα ηθικούς τρόπους. Ο Alejandro απαγάγει την κόρη ενός από τους αρχηγούς του Καρτέλ για να πυροδοτήσει τις συμπλοκές αλλά όταν το κορίτσι αντιμετωπίζεται απλώς σας ενέχυρο, η μοίρα της θα βρεθεί στα χέρια των δύο αντρών οι οποίοι θα αρχίσουν να αμφισβητούν την αξία του αγώνα τους.
Είδος: Δράσης, Αστυνομική, Δράμα, Θρίλερ
*Σινεμά: -Cineplexx One Salonica Αίθουσα 1 (Dolby Digital – DTS) 20:00 – 22:30 -Cineplexx One Salonica Αίθουσα 6 (Dolby Digital – DTS) 21:15 -Odeon Μακεδονία 9 (Dolby Digital – DTS) 19:50 – 22:20 -Odeon ΠΛΑΤΕΙΑ 3 (Dolby Digital) 20:40 – 23:10 -Village Mediterranean Cosmos 10 (Comfort) (Dolby Digital) 22:50 -Village Mediterranean Cosmos 6 (Dolby Digital) 22:20 -Village Mediterranean Cosmos 7- €πιστροφή Eurobank (Dolby Digital) 21:30 -Village Mediterranean Cosmos 8 (Dolby Digital) 20:30 – 23:10
Καρδιοκατακτητής (Le retour du héros / Return of the hero)
    Γαλλία, 1809. Ο γοητευτικός λοχαγός Neuville (Jean Dujardin) ετοιμάζεται να παντρευτεί την αφελή Pauline (Noémie Merlant), όμως ξεσπάει πόλεμος κι αναγκάζεται να φύγει για το μέτωπο. Όταν η Pauline δεν λαμβάνει νέα του για μήνες, πέφτει σε βαριά μελαγχολία. Για να της φτιάξει το κέφι η αδελφή της Elisabeth (Mélanie Laurent) γράφει ψεύτικες και φαντασμαγορικές επιστολές εκ μέρους του Neuville, πιστεύοντας ότι ο εξαφανισμένος αρραβωνιαστικός δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Όταν ο Neuville τελικά επιστρέφει αναπάντεχα, τον καλωσορίζουν με δόξες και τιμές, αφού κανείς δεν ξέρει ότι στην πραγματικότητα είναι ένας λιποτάκτης και δειλός καιροσκόπος. Η Elisabeth, όμως, που ξέρει την αλήθεια, αποφασίζει να τον εκθέσει. Οι δύο αντίπαλοι δολοπλόκοι θα αρχίσουν μία διαμάχη, συνωμοτώντας ο ένας εναντίον του άλλου με όποιο κόλπο μπορούν να σκεφτούν.
*Σινεμά: -ΝΑΤΑΛΙ: 21.15- 23.00 -Cineplexx One Salonica Αίθουσα 8 (Θερινός): 20:50 – 22:45
Πρόβατα εναντίον λύκων (Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie / Sheep & Wolves)
    Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ραγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε …κριάρι!
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή, Φαντασίας, Κωμωδία
*Σινεμά: –ΕΛΛΗΝΙΣ 2 (Μεταγλωττισμένη): 20.45 -Cineplexx One Salonica Αίθουσα 4 (Dolby Digital – DTS) Σαβ. Κυρ. 12:00 – 14:00 -Cineplexx One Salonica Αίθουσα 6 (Dolby Digital – DTS) 17:15 – 19:15 – Σαβ. Κυρ. και 13:00 – 15:15 -Odeon Μακεδονία 5 (Dolby Digital – DTS) Σαβ. Κυρ. 17:00 μεταγλ. -Odeon Μακεδονία 6 (Dolby Digital – DTS) 18:20 μεταγλ. -Odeon ΠΛΑΤΕΙΑ 6 (DTS) Σαβ. Κυρ. 17:30 μεταγλ. -Village Mediterranean Cosmos 3 (Dolby Digital) 19:00 μεταγλ. – Σαβ. και 17:00 μεταγλ. -Village Mediterranean Cosmos 4 (Dolby Digital) Σαβ. 17:45 μεταγλ. -Village Mediterranean Cosmos 8 (Dolby Digital) 18:20 μεταγλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου