Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σοκ από την Γερμανία μετά την υπογραφή Τσίπρα: Ετοιμάζουν «ένωση« της Μακεδονίας - Δείτε τον χάρτη της κρατικής DW


Σοκ από την Γερμανία μετά την υπογραφή Τσίπρα: Ετοιμάζουν «ένωση« της Μακεδονίας - Δείτε τον χάρτη της κρατικής DW
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Η εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς με την συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι μόνο εθνικά επιζήμια αλλά μπορεί να αποβεί και συνολικά εθνικά επικίνδυνη για όλη την Ελλάδα.
    Αυτό δείχνουν χάρτες της γερμανικής DW η οποία ουσιαστικά "δημιουργεί" ένα "ψευτο-μακεδονικό" έθνος μύχιο πόθο του Βερολίνου, για ενα κράτος δορυφόρο  στα κεντρικά Βαλκάνια και ακρωτηριάζοντας ταυτόχρονα εθνικά την Ελλάδα.
    Το χειρότερο είναι ότι με τη θεσμοθέτηση του ονόματος της «Βόρειας Μακεδονίας» για τα Σκόπια οριοθετείται ένας ολόκληρος γεωγραφικός χώρος ο οποίος περιέχει την έννοια του «Μακεδονικού Έθνους», όχι με την ελληνική ιστορική, πολιτιστική και εθνολογική έννοια αλλά με μια ακαθόριστη και ομιχλώδη «Βαλκανική» χροιά.
    Αυτό αναφέρει άρθρο της γερμανικής DW στο οποίο δημοσιεύονται χάρτες και δείχνει την Μακεδονία από την αρχαιότητα μέχρι ένα ζοφερό για την Ελλάδα μέλλον.
    Όλα αυτά σε συνδυασμό με την έννοια της «Μακεδονικής γλώσσας» και της «Ιθαγένειας» που περιέχονται στη συμφωνία των Πρεσπών δημιουργούν ένα άκρως εκρηκτικό περιβάλλον για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, μέσω των σχεδιασμών που κυοφορούνται στο εξωτερικό, για την χώρα μας.  
    Οι χάρτες που ξεκινούν από την «Μακεδονία» που θέλουν οι Γερμανοί και δείχνουν την Μακεδονία στην περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, Βυζαντινής, Ρωμαϊκής και τέλος κατά την αρχαιότητα.
    Στόχος, η απόσπαση ελληνικών εδαφών στο απώτερο μέλλον, δηλαδή η «ένωση Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» με το αιτιολογικό της «απελευθέρωσης» μακεδονικών εδαφών από την Ελλάδα (ακόμη και μέσω ένοπλου κινήματος) και τη δημιουργία ενός κράτους παρία που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα, κυρίως της Γερμανίας.
    Εάν στο παραπάνω συνυπολογιστεί και η τουρκική αρπαχτική διάθεση για τη δυτική Θράκη, με όπλο και εργαλείο τη μειονότητα, τότε ο ελληνισμός έχει τον κίνδυνο να επιστρέψει περίπου στα σύνορα του 1911, μέχρι τα τέλη του 21ου αιώνα.
    Τόσο εθνικά επικίνδυνη ήταν η αναγνώριση των Σκοπίων από την Ελλάδα ως «Βόρειας Μακεδονίας» κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εθνική καταστροφή, μια Ελλάδα η οποία γηράσκει συνεχώς δημογραφικά και αλλοιώνεται ταυτόχρονα.
    Οι χάρτες της DW ξεκινούν με τα εδάφη της Μακεδονίας απο την εποχή της αρχαιότητας και καταλήγουν στην Μακεδονία έτσι όπως την αντιλαμβάνονται σήμερα, αλλά ως ένα ανεξάρτητο κράτος ακρωτηριάζοντας την Ελλάδα όπως επιθυμεί το Βερολίνο.
    Δείτε τη "μοντέρνα Μακεδονία" σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Βερολίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου