Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/6/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/6/2018)
Ανδρέας
     Δηλαδή, υπογράψανε στις Πρέσπες και πάει, τέλειωσε; Πώς και δε! Πολύ νερό θα περάσει κάτω από τα γιοφύρια, μέχρι η … συμφωνία να εφαρμοσθεί πλήρως. ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ!
------------------------------------------
    Τι γίνεται τέλος πάντων με τους λαθρομετανάστες… Όλοι από μπροστά τους «κανακεύουν» αλλά από πίσω, ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλουν να τους βλεπουν. Πόσο μάλλον να μείνουν στη χώρα τους. Όλοι τους θέλουν, όμως… να πάνε στον διπλανό τους! Και οι πατρίδες τους, δεν τους θέλουν πίσω! Τα τραγικά του σύγχρονου πολιτισμού, και της περιβόητης «Αραβικής Άνοιξης» που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου…. Να δούμε, όχι πότε, αλλά εάν ποτέ ξεμπερδέψουμε με αυτό το πρόβλημα… όπως το έχουν κάνει!
------------------------------------------
    Αυτά που λένε ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι κυβερνητικοί για οικονομικές επιτυχίες στο Ευρογκρούπ και έξοδο από μνημόνια, επιτηρήσεις κτλ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! Είναι όλα ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, με διαστρέβλωση όρων και εννοιών, σύμφωνα με τις επιθυμίες. Κάποιοι μπορέι να λένε πως «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται», όμως μήπως πρέπει να φοβάται το… ΧΑΛΑΖΙ;;;; Γιατί, έρχεται! Με ΣΥΡΙΖΑ, ή χωρίς…
------------------------------------------
    Τελευταία, σαν να μην πολυασχολούμαστε με τους Τούρκους και το Κυπριακό. Ας μην κάνουμε το λάθος να το βάλουμε σε δέυτερη θέση… ιδίως με τους Τούρκους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου