Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: Δύο Βρετανοί πείραξαν την κοπέλα του και αυτός τους πάτησε με αυτοκίνητό του


Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: Δύο Βρετανοί πείραξαν την κοπέλα του και αυτός τους πάτησε με αυτοκίνητό του
    Ένας καβγάς μεταξύ ενός 35χρονου Κύπριου και δύο Βρετανών 32 και 39 ετών για τα μάτια μιας 23χρονης από τη Πάφο, οδήγησε στη δολοφονία του 39χρονου Βρετανού και στην απόπειρα δολοφονίας του δεύτερου.
    Το συμβάν καταγράφηκε τα ξημερώματα της
Κυριακής λίγο έξω από την Πάφο. Ο 35χρονος διασκέδαζε σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλιών συνοδεύοντας την 23χρονη. Στην ίδια μπυραρία βρισκόντουσαν και οι δύο Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι φαίνεται πως φλέρταραν την 23χρονη προκαλώντας την αντίδραση του 35χρονου Κύπριου.
    Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο Βρετανοί να χτυπήσουν τον 35χρονο Κύπριο, ο οποίος αποχώρησε. Ωστόσο ανέμενε έξω από το κέντρο και όταν οι δύο Βρετανοί εξήλθαν και περπατούσαν στο κύριο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου, ο 35χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο εναντίον τους και τους χτύπησε.
    Ο 35χρονος Κύπριος έχοντας ως συνοδηγό την 23χρονη εγκατέλειψε τους δύο Βρετανούς αιμόφυρτους στο δρόμο και οδήγησε το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου. Έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα και ο ίδιος βγήκε από το όχημα αφήνοντας μέσα την 23χρονη, η οποία κατάφερε να εξέλθει και να βγει στη ξηρά.
    Αρχικώς η αστυνομία διερευνούσε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο 39χρονος Βρετανός που είχε χτυπηθεί διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και ο 32χρονος συμπατριώτης του σοβαρά τραυματισμένος. Στη συνέχεια η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι και συνέλαβε τον 35χρονο Κύπριο και τη 23χρονη φίλη του οι οποίοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο το οποίο διέταξε τη προφυλάκιση τους, για την υπόθεση φόνου και απόπειρας φόνου των δύο Βρετανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου